BOEK: Waarom ben ik aan het praten?

een project van Yves Groen — Amsterdam, Nederland
BOEK: Waarom ben ik aan het praten?

Één vraag die je meer rust, balans en kracht in gesprekken geeft.

Yves Groen
Yves Groen
Gespreksbegeleider

Ik geef Eerste Hulp bij Gesprekken. Zo help ik mensen om van een moeilijk gesprek een makkelijk gesprek te maken.

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 • € 25 of meer
  Gratis E-book voor jou en de wereld

  Je helpt me dit boek te schrijven en gratis beschikbaar te maken als E-book. Op 1 april krijg je dan de link naar het boek én de mogelijkheid om het boek tegen kostprijs van 10-15 euro te bestellen.

 • € 50 of meer
  Gratis E-book voor jou en de wereld + 3 Kartonnen WC-Kaarten

  Je helpt me dit boek te schrijven en gratis beschikbaar te maken als E-book. Op 1 april krijg je dan de link naar het boek én de mogelijkheid om het boek tegen kostprijs van 10-15 euro te bestellen. Daarnaast krijg je 3 wc-kaarten opgestuurd om op de WC op te hangen. Op deze kartonnen kaarten op A4-formaat staat mijn meest geteste oefening waarmee je in 10 minuten de ruzie in jezelf oplost. Zodat je daarna ontspannen uit de wc loopt, klaar om het gesprek aan te gaan vanuit een gelijkwaardige houding.

 • € 75 of meer
  Gratis E-book voor jou en voor de wereld + 10 WC-kaarten

  Je helpt me dit boek te schrijven en gratis beschikbaar te maken als E-book. Op 1 april krijg je dan de link naar het boek én de mogelijkheid om het boek tegen kostprijs van 10-15 euro te bestellen. Daarnaast krijg je 10 WC-kaarten opgestuurd om op de WC te hangen en uit te delen in je omgeving. Op deze kartonnen kaarten op A4-formaat staat mijn meest geteste oefening waarmee je in 10 minuten de ruzie in jezelf oplost. Zodat je daarna ontspannen uit de wc loopt, klaar om het gesprek aan te gaan vanuit een gelijkwaardige houding.

 • € 100 of meer
  Geef een gesprek met mij cadeau

  Ik geef Eerste Hulp bij Gesprekken. Daarin help ik mensen om van een moeilijk gesprek een makkelijk gesprek te maken. Ken je iemand die met een gesprek in zijn, haar, hun maag zit? Geef mij cadeau. Dit cadeau is ook geschikt om kennis te maken voor mensen die moeite hebben om zich uit te spreken. In één uur komen we vaak achter de reden hiervan en kan ik wat oefeningen geven om te groeien in het uitspreken.

 • € 500 of meer
  Workshop "Waarom ben ik aan het praten?"

  Ik heb ongeveer 300 lessen en workshops gegeven. Ik kom graag bij jouw club, organisatie of gezin langs voor een ochtend, middag of avond. Ik leg dan uit over de obstakels tot een gelijkwaardig gesprek. Daarna gaan we zelf in tweetallen aan de slag met een gesprek uit ons eigen leven. Mooi voor als je de verbinding in jouw groep wilt verdiepen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023