Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Ansichtkaarten Verdwenen horeca in Utrecht

Als dank voor jouw donatie ontvang je een unieke set ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek. Deze worden thuisgestuurd en hoef je dus alleen maar met open armen te ontvangen!

nov 2022 verwachte levertijd.

  Tip
€ 30 of meer
Gesigneerd boek Verdwenen horeca in Utrecht

Bedankt voor jouw donatie! In ruil hiervoor mag je een exemplaar van het boek Verdwenen horeca in Utrecht komen ophalen bij de DUIC-redactie. Het boek is gesigneerd door beide auteurs wat het extra persoonlijk maakt.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 35 of meer
Gesigneerd boek Verdwenen horeca in Utrecht thuisgestuurd

Super om te zien dat je zo meehelpt! Als dank ontvang je een exemplaar van het boek Verdwenen horeca in Utrecht, gesigneerd door beide auteurs. Deze sturen we graag naar je op zodat je gelijk kan beginnen met je tijdreis naar de 20e -eeuwse horeca.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 50 of meer
Gesigneerd boek thuisgestuurd - Set ansichtkaarten - Boeklancering

Wat fijn dat je ons wilt steunen! Voor deze bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar (door beide auteurs) van het boek Verdwenen horeca in Utrecht. Deze sturen we naar je op zodat je gelijk kan afreizen naar de 20e-eeuwse Utrechtse horeca. Daarnaast ontvang je een unieke set ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek én een uitnodiging voor de boeklancering. We zien je daar!

€ 50 of meer
Gesigneerd boek thuisgestuurd - Horeca-tour door Ton v.d. Berg

Wat fijn dat je ons wilt steunen! In ruil ontvang je een gesigneerd exemplaar (door beide auteurs) van het boek Verdwenen horeca in Utrecht. Deze wordt thuis bezorgd. Daarnaast word je uitgenodigd om mee te gaan op een bijzondere tour langs een aantal horecaplekken uit het boek. De tour wordt gegeven door een van de auteurs van het boek, Ton van den Berg. Aan de hand van persoonlijke anekdotes neemt hij je mee terug de tijd in, naar Utrechtse horeca van de 20e eeuw.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 65 of meer
Gesigneerd boek thuisgestuurd - Set ansichtkaarten - Boeklancering - Horeca-tour

Met deze mooie bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar (door beide auteurs) van het boek Verdwenen horeca in Utrecht. Dit wordt thuis afgeleverd samen met een unieke set ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de boeklancering. Als kers op de taart: een unieke tour langs een aantal van de verdwenen horecaplekken. Deze tour wordt gegeven door Ton van den Berg (auteur van het boek), die je aan de hand van persoonlijke anekdotes mee terugneemt in de tijd van de Utrechtse horeca van toen.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 175 of meer
5 x Gesigneerd boek thuisgestuurd - 5 x Set ansichtkaarten - Boeklancering

Wat gaaf dat je ons zo steunt! In ruil daarvoor ontvang je 5 keer het boek Verdwenen horeca gesigneerd door beide auteurs. Daarnaast sturen we 5 sets unieke ansichtkaarten naar je op met afbeeldingen uit het boek en ontvang je één uitnodiging voor de boeklancering. Geniet ervan!

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 350 of meer
10 x Gesigneerd boek - 10 x Set ansichtkaarten - Boeklancering - Reproductie

Daar zijn we heel blij mee! En jij hopelijk ook, want we verblijden je graag met 10 keer het boek Verdwenen horeca gesigneerd door beide auteurs. Daarnaast ontvang je 10 sets van de unieke ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek. Dit alles krijg je thuisgestuurd. We zien je daarnaast graag bij de boeklancering en sturen je een professionele reproductie foto uit het boek op!

nov 2022 verwachte levertijd.

"Bedankt voor jouw donatie! Samen zorgen we ervoor dat de Utrechtse verdwenen horeca niet vergeten wordt!"
- Stichting Journallab

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022