Hoera!! Watermuseum - Help ons aan een troonopvolger! is geslaagd!

Dankzij 105 donaties die samen € 18.130 opleverden voor Watermuseum.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help ons aan een troonopvolger!

Help de waterspeelplaats aan een goede troonopvolger voor Alfredo de Kikkerkoning!

Watermuseum
Watermuseum
science centre

Hoe bijzonder water is... je ervaart het bij het Nederlands Watermuseum én bij de waterspeelplaats!

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  Speciaal voor de laatste zetjes: Troonopvolgingstas

  Speciaal voor donateurs die ons met de laatste loodjes helpen ontwerpen Mirte en Larissa een tas (tote bag) met een unieke troonopvolgingsillustratie!

 • € 15 of meer
  Eeuwige dank en een uitnodiging voor de 'inhuldiging'

  Bij een troonopvolging hoort natuurlijk ook een inhuldigingsceremonie. Alle donateurs krijgen, ongeacht de hoogte van de bijdrage, een uitnodiging voor de feestelijke inhuldiging van de troonopvolger. Want zonder jullie geen nieuwe soeverein!

 • € 25 of meer
  Drie geïllustreerde kaarten

  Je krijgt van ons een setje van drie kaarten, speciaal voor dit project gemaakt door de kunstenaressen Mirte en Larissa!

 • € 70 of meer
  een uniek en origineel fotomoment tijdens de inhuldiging van de troonopvolger!

  Bij een troonopvolging hoort natuurlijk ook een ceremonie! Iedereen die 70 euro of meer bijdraagt krijgt een bijzonder en origineel fotomoment mét de nieuwe soeverein!

 • € 100 of meer
  Een jaar lang gratis toegang tot het Nederlands Watermuseum

  Bij een donatie van 100 euro of meer mag je een jaar lang onbeperkt het Nederlands Watermuseum bezoeken & deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren.

 • € 180 of meer
  Kunstprint van de troonopvolger met persoonlijke boodschap

  Mirte en Larissa ontwerpen speciaal voor dit project een kunstprint van de nieuwe troonopvolger. Deze laten we in beperkte oplage drukken en inlijsten. Voor alle donateurs van 180 euro of meer is er een exemplaar met persoonlijke boodschap van de kunstenaars.

 • € 250 of meer
  Atelierbezoek met uniek kijkje achter de schermen

  Wanneer het creatieve maakproces van de troonopvolger een behoorlijk eind op weg is nodigen Mirte en Larissa je uit voor een uniek inkijkje in hun atelier en hun manier van werken. Dit intieme kijkje achter de schermen slechts weggelegd voor twee groepjes van maximaal vier personen!

 • € 700 of meer
  Een unieke tekening of collage van de jouw favoriete kandidaat

  Voor iedereen die 700 euro of meer bijdraagt maken Mirte en Larissa een persoonlijk kunstwerkje, met als onderwerp de 'kandidaat' van jouw voorkeur!

 • € 1.250 of meer
  De enig overgebleven Alfredo in brons!

  Behalve de vele foto's en herinneringen rest ons nog maar één tastbare herinnering aan Alfredo de Kikkerkoning: een miniatuur Alfredo in brons, net als de 'grote Alfredo' gemaakt door kunstenares Suzanne Willems. Deze kleine versie is zo'n tien centimeter hoog en is een unicum! Hij neemt graag plaats op de schoorsteenmantel bij de eerste donateur die 1250 euro of meer bijdraagt!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023