Hoera!! Them Dirty Dimes - Nieuw Album Them Dirty Dimes is geslaagd!

Dankzij 138 donaties die samen € 8.923 opleverden voor Them Dirty Dimes.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nieuw Album Them Dirty Dimes

Americanaband Them Dirty Dimes neemt tweede album op

Them Dirty Dimes
Them Dirty Dimes
Artiest

Groningse Americanaband

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  Album op LP en CD + 2 tickets releaseconcert (inclusief verzenden)

  Krijg als eerste de nieuwe LP van Them Dirty Dimes thuis, gesigneerd en wel! Bovendien ontvang je de CD van het nieuwe album. Leuk om weg te geven, of om in je auto te luisteren natuurlijk. Inclusief 2 tickets voor een exclusief releaseconcert (FUNDERS ONLY)

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank + digitale download

  Draai je geen cd's en platen meer? Zonde. Steun ons dan met een symbolisch bedrag, en krijg vervolgens een digitale download in hoogwaardige geluidskwaliteit. Zo krijg je het album net zo snel en goed te horen als die andere audiofielen.

 • € 25 of meer
  CD nieuwe plaat (inclusief verzenden)

  Goed bezig!! De CD is weer helemaal terug van weg geweest. Of je ons album nou in de auto of thuis luistert uitstekende keuze om dit op CD te doen! Gesigneerd en wel uiteraard.

 • € 30 of meer
  2 tickets voor FUNDERS ONLY releaseconcert (Groningen)

  Ooit bij een concert van Them Dirty Dimes geweest? Verwacht veel blije gezichten, zweet, en dansen tot je er bij neervalt. Wij beloven een concert om nooit te vergeten! Dit concert is enkel en alleen toegankelijk voor de funders. Geen uitzonderingen, en dus gegarandeerd uniek.

 • € 35 of meer
  Vinyl nieuwe plaat (inclusief verzenden)

  Een magisch moment is dat, wanneer de naald het vinyl raakt. Nog magischer wordt het wanneer dat ons album is. Onze muziek is hiervoor gemaakt... Bestel dus snel je exemplaar. Je bent niet alleen de eerste die 'm hoort, maar hij is ook nog eens gesigneerd door ons.

 • € 50 of meer
  Vinyl + 2 tickets releaseconcert (inclusief verzenden)

  De voetjes kunnen van de vloer, want jij gaat samen met een vriend/vriendin naar de exclusieve releaseparty (FUNDERS ONLY) van onze plaat! Natuurlijk krijg je een gesigneerd exemplaar mee naar huis om thuis dit feestje nog eens dunnetjes over te doen.

 • € 55 of meer
  Introductiepakket (LP In Gold We Trust + LP Nieuwe album) (incl. verzenden)

  Ons eerste album In Gold We Trust nog niet in huis? Met dit pakket krijg je een gesigneerde versie van ons vorige album, een gesigneerde versie van ons nieuwe album. Dubbel feest dus.

 • € 100 of meer
  All-in pakket (LP + CD nieuw album, LP + CD debuutalbum, t-shirt en tote bag)

  Jij bent wel echt megafan he? Fantastisch vinden wij dat. Jij krijgt het nieuwe album op vinyl en op cd + 2 tickets voor de releaseshow. Bovendien krijg je een heel vet t-shirt (wit of zwart, met ons logo), een linnen tasje (met ons logo), en ons vorige album ' In Gold We Trust' op CD. Dit wil je toch?

 • € 500 of meer
  Huiskamerconcert (duoshow)

  Them Dirty Dimes in jouw woonkamer? Dat kan! Gijs (zang/gitaar) en Johan (gitaar, mandoline, banjo, zang) komen jouw woonkamer omtoveren tot een klein paradiso. Dus trommel je vrienden op, haal drank in huis en beleef een fantastische avond! (exclusief reiskosten, berekend vanaf stad Groningen)

 • € 500 of meer
  Persoonlijk lied voor vriend/vriendin/jezelf (+ 2 gastenlijstplekken en opname)

  Wie kan er wel een serenade gebruiken? Zet onze songwriter aan het werk! Van zwarte sprookjes tot breekbare liefdesliedjes; Johan vertaalt het naar tekst en muziek. Het resultaat krijgt je vriend/vriendin als verrassing te horen, gespeeld door Them Dirty Dimes op een show naar keuze (te verzilveren binnen twee jaar). Na afloop sturen we een opname naar je toe als eeuwige herinnering.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023