Een nieuw begin

een project van Roxanna Varinia — Leidschendam, Nederland
Een nieuw begin

Is een kleurrijk (prenten)boek met inspirerende teksten. Wil jij me helpen mijn droom waar te maken?

Roxanna Varinia
Roxanna Varinia
Digitaal fotostyliste

Zonder donker bestaat er geen licht, beiden zijn nodig voor balans, inzicht en groei.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 35 of meer
  Het boek: Een nieuw begin, incl verzending NL

  Dank je wel dat je me helpt mijn droom te realiseren! Je ontvangt mijn boek inclusief verzendkosten binnen Nederland! Veel kijk- en leesplezier en inspiratie gewenst!

 • € 10 of meer
  Geen tegenprestatie

  Dank je wel voor dit zetje in de rug, heel lief dat je mijn boek wilt steunen zonder hiervoor een tegenprestatie te willen ontvangen! Mijn dank is groot!

 • € 50 of meer
  Het gesigneerde boek incl verzending NL + 15% korting in mijn webshop

  Dank je wel dat je me helpt mijn droom te realiseren! Je ontvangt mijn gesigneerde boek inclusief verzendkosten binnen Nederland + een waardebon code van 15% te besteden in mijn webshop! Veel kijk- en leesplezier en inspiratie gewenst!

 • € 75 of meer
  2 boeken + 20% korting in mijn webshop

  Dank je wel dat je me helpt mijn droom te realiseren! Je ontvangt 1 boek voor jezelf en 1 boek voor een dierbaar iemand die ook een steuntje in de rug kan gebruiken. Inclusief verzendkosten binnen Nederland + een waardebon code van 20% te besteden in mijn webshop!

 • € 150 of meer
  Gesigneerd boek + Canvas doek ‘Nieuw Begin’ (Gaia)

  Onwijs bedankt voor je donatie! Je ontvangt mijn gesigneerde boek + canvas doek van Gaia formaat 60 x 60 cm inclusief verzendkosten binnen Nederland.

 • € 500 of meer
  Gesigneerd boek + persoonlijk kunstwerk

  Wat ontzettend leuk dat ik voor jou een persoonlijk kunstwerk mag gaan maken en super bedankt natuurlijk voor je donatie! Kijk voor meer informatie op mijn website bij het menu ‘kunst in opdracht’. Je ontvangt het digitale bestand in pdf van het persoonlijk gemaakte kunstwerk. Ook krijg je uiteraard het gesigneerde boek thuis gestuurd!

 • € 700 of meer
  Gesigneerd boek + Ontdek Jouw Muze

  Echt super bedankt voor deze geweldige donatie! Door middel van een vragenlijst en persoonlijk gesprek zal ik een visualisatie van jouw Muze krijgen die ik digitaal voor jou uitwerk in Photoshop. Als ik haar gecreëerd heb zal ze ook een boodschap voor jou hebben die ik voor je uit zal schrijven. Kijk voor meer informatie op mijn website bij het menu ‘Ontdek Jouw Muze’. Ook krijg je uiteraard het gesigneerde boek thuis gestuurd!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022