Hoera!! Wilde Haren - Allemaal Ongeluk: het prentenboek! is geslaagd!

Dankzij 111 donaties die samen € 8.045 opleverden voor Wilde Haren.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Allemaal Ongeluk: het prentenboek!

Iedereen heeft soms ongeluk. Ook de personages uit 'Allemaal Ongeluk'. Help jij dit boek waar te maken?

Wilde Haren
Wilde Haren
Uitgeverij

Inclusie is bij ons de norm. De uitgeverij van prentenboeken met illustraties die de kracht van onze multicurele samenleveing weerspiegelen.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 45 of meer
  Allemaal Post

  Bedankt voor je donatie🎉! Daar worden wij super duper blij van 😄. Je krijgt 'Allemaal Ongeluk' en drie 'Allemaal Ongeluk' ansichtkaarten thuis gestuurd! Dit bedrag is inclusief verzendkosten.

 • € 10 of meer
  Allemaal Knuffels

  Wat lief! Jij doet een donatie en hoeft hier niets voor terug ✨. Wij zijn je enorm dankbaar en sturen je allemaal (digitale) knuffels!

 • € 15 of meer
  Allemaal Kaarten

  Geniet jij ook van kaartjes in de bus 💌? Je ontvangt drie 'Allemaal Ongeluk' ansichtkaarten thuis, samen met een videolink naar het voorgelezen boek!

 • € 35 of meer
  Allemaal Boeken

  Bedankt voor je donatie! Daar worden wij blij van ❤️. Je krijgt 'Allemaal Ongeluk’ thuis gestuurd. Dit bedrag is inclusief verzendkosten en een donatie aan 'Allemaal Ongeluk'!

 • € 65 of meer
  Allemaal Delen

  Wauw, dank je voor je steun ❤️! Je krijgt 'Allemaal Ongeluk’ twee keer thuis gestuurd, voor jezelf en iemand die wel wat geluk bij een ongeluk kan gebruiken. Dit bedrag is inclusief verzendkosten en een donatie aan Liever Niet.

 • € 85 of meer
  Allemaal Kunst

  Wat een kunstliefhebber ben jij 🖌! Deze optie is uniek: je krijgt naast het boek, een limited edition riso-print van Kim ter Horst, gesigneerd en wel! Er zijn er maar tien, dus wie te laat is, is de ongelukkige.

 • € 150 of meer
  Allemaal Namen

  Bedankt voor je donatie! Jij of jouw bedrijf wordt nu een officiële sponsor van 'Allemaal Ongeluk'. Dit verdient een naamsvermelding! Je komt met eervolle vermelding, met of zonder logo, op een aparte pagina toegevoegd in de eerste druk van ons boek. Dit bedrag is inclusief verzendkosten van het boek en een donatie aan 'Allemaal Ongeluk'.

 • € 275 of meer
  Allemaal Voorleeskinderen

  Bedankt voor je donatie🎂. Wij komen langs om voor te lezen uit 'Allemaal Ongeluk' in de klas, en je ontvangt 5 exemplaren van het boek voor de voorleeskast. Wij kijken ernaar uit om je te zien😎!

 • € 300 of meer
  Allemaal Gelukkigen!

  Bedankt voor de gulle gift 🎉🎉🎉! Jij hebt grootse plannen en wilt ‘Allemaal Ongeluk’ delen met zoveel mogelijk kinderen. Geweldig! Je krijgt 10x 'Allemaal Ongeluk' en 10x een pakket 'Allemaal Ongeluk' ansichtkaarten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023