Hoera!! Hannah - Een Tafel voor Drie (korte film) is geslaagd!

Dankzij 155 donaties die samen € 8.715 opleverden voor Hannah.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een Tafel voor Drie (korte film)

Een absurde film met absurde ambitie. Ben jij ons licht in het donker? Doneer ♡!

Hannah
Hannah
Producent

Bandit Amsterdam

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Jouw naam op de aftiteling 💫

  OMG!! Voor dit prachtige bedrag krijg je een speciaal bedankje op de aftiteling van de film als 'special contributor'. Heb jij altijd al je eigen naam op het witte doek willen zien? Pak die kans!

 • € 15 of meer
  MERCI 🥰

  Jouw bijdrage gaat ons helpen deze film te maken en de locatie en acteurs te stylen alsof niets te gek is. We voelen jouw liefde voor onafhankelijke filmproducties!

 • € 25 of meer
  Kijkje achter de schermen 📸

  We love geeltjes dankjewel! In ruil voor jouw bijdrage kan je straks een linkje naar een exclusief fotoverslag behind the scenes waar we je kijkje achter de schermen geven.

 • € 50 of meer
  Als eerste de film zien! 👩🏽‍💻

  Wist je dat vijftig Puck zijn favoriete getal is?! Dit kan geen toeval zijn! Als bedankje voor deze donatie krijg jij op het moment van première of live gang een linkje in de mail waarmee je de film ook als eerste kan bekijken.

 • € 150 of meer
  Tickets voor speciale screening 📽✨

  Yes! Wat een prachtig bedrag is dit. Hiervoor krijg je twee kaartjes voor een speciale screening in Amsterdam waar regisseur Puck je alles gaat vertellen hoe het maakproces is geweest. Datum volgt wanneer de film af is!

 • € 250 of meer
  Appearance in de film 😱🔥

  Met jouw donatie nodigen wij je uit om aan te schuiven als gast in het restaurant voor de filmopnames. Heb jij jezelf al terug willen zien op het witte doek? Hello Hollywood!

 • € 500 of meer
  Rondleiding op set ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Holy shit, Christmas came early this year!! Voor deze prachtige bijdrage nodigen we je graag uit om vooraf aan de opnames onze filmset te komen bekijken. Je ontmoet ons team en ziet de locatie waar het allemaal gaat gebeuren. Aaaaaand action!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023