Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 15 of meer
Eeuwige dank!!

Met jouw bijdrage geef je 3 kinderen een boek mee naar huis.

  Tip
€ 50 of meer
Een boek voor jou!

Dankzij jouw donatie krijgen 10 kinderen een boek mee naar huis. Fantastisch! En als dank krijg jij er ook een van ons.

sep 2022 verwachte levertijd.

€ 75 of meer
Knuffelen met Muk!

Geweldig dat je doneert! Dankzij jouw donatie krijgen 15 kinderen een boek mee naar huis. Daar wil Muk jou graag een knuffel voor geven als dank. Een extreem schattige pluche versie van Muk, welteverstaan.

sep 2022 verwachte levertijd.

€ 150 of meer
Een Muk-fanpakket!

Wauw! Met jouw donatie kunnen we niet alleen kinderen blij maken met een boek, maar ook de illustrator een eindje op weg helpen. Dan ben jij vast een grote fan! Jij krijgt als dank een pluche Muk én het boek.

sep 2022 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Welkom bij de voorpremière!

Reuze bedankt! Met jouw donatie kunnen we een heleboel kinderen een boek mee naar huis geven én de componist een handje helpen. Je mag daarom samen met je gezin (max. 5 personen) komen kijken en luisteren bij de exclusieve voorpremière in het Zonnehuis in Amsterdam op 8 oktober 2022. Jullie krijgen hier ook een boek mee naar huis voor nog uren napret!

€ 500 of meer
VIP bij de première!

Grote dank voor je genereuze bijdrage! We kunnen met jouw bijdrage vele kinderen blij maken met een boek én een miniatuur voor de voorstelling vervaardigen. Daarom ben jij met het hele gezin (max. 5 personen) onze VIP bij de première van Muk op 15 oktober 2022 in Paradiso, waar jullie feestelijk onthaald worden met iets lekkers en natuurlijk krijgen jullie een boek mee naar huis!

€ 1.000 of meer
Met al je vriendjes naar Muk!

We kunnen je niet genoeg bedanken! Dankzij jouw bijdrage krijgt een zaal vol met kinderen een boek mee naar huis. Zoveel leesplezier vraagt om een feestje. Jouw kind is met al zijn/haar vriendjes (max. 10 kinderen en 3 begeleiders) welkom bij de première van Muk op 15 oktober 2022 in Paradiso. Hier worden zij feestelijk ontvangen met iets lekkers, zitten zij 'front row' als echte mini-VIP's en krijgen ze allemaal het boek mee naar huis!

"Namens alle kleine Muk-fans heel hartelijk dank voor jouw donatie!!"
- Ned. Phil. Orkest

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022