Hoera!! Ned. Phil. Orkest - Breng hondje Muk muzikaal tot leven! is geslaagd!

Dankzij 204 donaties die samen € 17.690 opleverden voor Ned. Phil. Orkest.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Breng hondje Muk muzikaal tot leven!

Het Nederlands Philharmonisch Orkest maakt een muzikale voorstelling van een spannend nieuw kinderboek!

Ned. Phil. Orkest
Ned. Phil. Orkest
Symfonieorkest

Klassieke muziek voor iedereen!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Een boek voor jou!

  Dankzij jouw donatie krijgen 10 kinderen een boek mee naar huis. Fantastisch! En als dank krijg jij er ook een van ons.

 • € 15 of meer
  Eeuwige dank!!

  Met jouw bijdrage geef je 3 kinderen een boek mee naar huis.

 • € 75 of meer
  Knuffelen met Muk!

  Geweldig dat je doneert! Dankzij jouw donatie krijgen 15 kinderen een boek mee naar huis. Daar wil Muk jou graag een knuffel voor geven als dank. Een extreem schattige pluche versie van Muk, welteverstaan.

 • € 150 of meer
  Een Muk-fanpakket!

  Wauw! Met jouw donatie kunnen we niet alleen kinderen blij maken met een boek, maar ook de illustrator een eindje op weg helpen. Dan ben jij vast een grote fan! Jij krijgt als dank een pluche Muk én het boek.

 • € 250 of meer
  Welkom bij de voorpremière!

  Reuze bedankt! Met jouw donatie kunnen we een heleboel kinderen een boek mee naar huis geven én de componist een handje helpen. Je mag daarom samen met je gezin (max. 5 personen) komen kijken en luisteren bij de exclusieve voorpremière in het Zonnehuis in Amsterdam op 8 oktober 2022. Jullie krijgen hier ook een boek mee naar huis voor nog uren napret!

 • € 500 of meer
  VIP bij de première!

  Grote dank voor je genereuze bijdrage! We kunnen met jouw bijdrage vele kinderen blij maken met een boek én een miniatuur voor de voorstelling vervaardigen. Daarom ben jij met het hele gezin (max. 5 personen) onze VIP bij de première van Muk op 15 oktober 2022 in Paradiso, waar jullie feestelijk onthaald worden met iets lekkers en natuurlijk krijgen jullie een boek mee naar huis!

 • € 1.000 of meer
  Met al je vriendjes naar Muk!

  We kunnen je niet genoeg bedanken! Dankzij jouw bijdrage krijgt een zaal vol met kinderen een boek mee naar huis. Zoveel leesplezier vraagt om een feestje. Jouw kind is met al zijn/haar vriendjes (max. 10 kinderen en 3 begeleiders) welkom bij de première van Muk op 15 oktober 2022 in Paradiso. Hier worden zij feestelijk ontvangen met iets lekkers, zitten zij 'front row' als echte mini-VIP's en krijgen ze allemaal het boek mee naar huis!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023