Hoera!! Tom & Koen - Festival Run voor Short Film 'Callback' is geslaagd!

Dankzij 76 donaties die samen € 3.521 opleverden voor Tom & Koen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Festival Run voor Short Film 'Callback'

Onze short film 'Callback' gaat op een festival run. Help ons dit te realiseren!

Tom & Koen
Tom & Koen
Filmmakers

Studenten met een visie en een droom om prachtfilms te produceren vanuit een autodidactische achtergrond. Op zoek naar goede verhalen!

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Mega Bedankt!

  Wauw! Dankjewel voor je gulle bijdrage. We sturen je een hoge kwaliteit, gesigneerde limited edition filmposter van Callback in A2-formaat.

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Dankjewel voor je bijdrage aan onze festival run. Zonder jou is het onmogelijk om Callback bij festivals aan te melden, en daarom zijn we je eeuwig dankbaar voor je support!

 • € 20 of meer
  Enorm Bedankt!

  Door jouw bijdrage komen we met rasse schreden dichter bij ons doel. Om onze dankbaarheid te laten blijken, sturen we je een gesigneerde kaart met daarin een persoonlijk bedankje geschreven en een behind-the-scenesfoto erop geprint.

 • € 40 of meer
  Super Bedankt!

  Wij zijn benieuwd wie ons nét dat extra beetje heeft geholpen. We zouden je graag willen uitnodigen op één van onze meet-and-greetdagen die zal plaatsvinden op een locatie waar we gefilmd hebben!

 • € 100 of meer
  Hyper Bedankt!

  Wat een geweldige bijdrage! Voor dit bedrag willen we je graag benoemen in onze 'Special Thanks' credit. Daarnaast krijg je van ons een goodiebag met daarin een uniek fysiek stukje van het script, onze gesigneerde limited edition Callback-poster van hoge kwaliteit in A2-formaat en een selectie van drie behind-the-scenesfoto's.

 • € 250 of meer
  Ultiem Bedankt!

  Dit is 10% van ons streefbedrag! Wat ontzettend gaaf dat je ons hiermee wilt supporten. Naast de benoeming in onze 'Special Thanks' credit, verwerken we jouw naam in het script van onze volgende film. Uiteraard kunnen we dit niet voor tientallen mensen doen, daarom is onze oplage gelimiteerd.

 • € 1.000 of meer
  Duizendmaal dank!

  Dit is ongelooflijk! Tegenover een speciale gift willen we een speciale tegenprestatie stellen. Naast een unieke benoeming bij onze 'Special Special Thanks' credit, krijg jij een cameo (gastrol) in onze volgende film die we in 2023-2024 willen gaan schieten. Op de shootdag verzorgen wij je reiskosten en de catering. We kunnen dit maar met één persoon doen, dus gefeliciteerd!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023