Hoera!! Jan Donkers - Jan Donkers – Forty Tracks is geslaagd!

Dankzij 226 donaties die samen € 12.674 opleverden voor Jan Donkers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Jan Donkers – Forty Tracks

Muziekliefhebbers,Schrijf nu in en help ons dit prachtige boek te maken!

Jan Donkers
Jan Donkers

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Jan Donkers - Forty Tracks met exclusieve genummerde print

  Het boek Forty Tracks, gesigneerd door Jan Donkers EN een exclusieve print (16 x 23 cm) van een van de vele illustraties uit het boek die wij voor u uitzoeken. Verzendkosten inbegrepen. Heeft u een voorkeur voor een illustratie, mail uw keuze dan naar [email protected] De illustraties zijn te vinden op https://concerto.amsterdam/crowdfunding-forty-tracks/

 • € 35 of meer
  Jan Donkers - Forty tracks, gesigneerd door Jan Donkers

  Het gesigneerde boek inclusief verzendkosten

 • € 125 of meer
  Een uitnodiging voor de feestelijke presentatie van 40 Tracks.

  Het boek Forty Tracks, gesigneerd door Jan Donkers. EN... een uitnodiging voor de feestelijke presentatie van het boek met vele gasten en een hapje en een drankje op donderdag 22 september. Aanvang 17.00 uur in Concerto, Utrechtsestraat 52 Amsterdam.

 • € 160 of meer
  Jan Donkers - Forty tracks met exclusieve gelimiteerde piëzografie

  Het boek Forty Tracks EN een exclusieve gelimiteerde piëzografische print (50 x 70 cm) van een illustratie uit het boek naar keuze. Verzendkosten inbegrepen. Na afloop van deze campagne nemen we via mail contact op om uw keuze te noteren. U kunt alle illustraties vinden op https://concerto.amsterdam/crowdfunding-forty-tracks/

 • € 225 of meer
  Een originele gesigneerde tekening !

  Een originele gesigneerde tekening uit het boek Forty Tracks kopen. U kunt alle tekeningen zien op https://concerto.amsterdam/forty-tracks-een-originele-gesigneerde-tekening/ Bij interesse kunt u mailen naar [email protected] . We kunnen niet garanderen dat alle tekeningen nog beschikbaar zijn. De prijzen staan bij de tekeningen. Overigens, hieronder kunt u ook alle tekeningen bewonderen als u flink doorscrollt..

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023