Hoera!! Michiel Westbeek - Het Koninkrijk Op De Zeedijk is geslaagd!

Dankzij 23 donaties die samen € 3.485 opleverden voor Michiel Westbeek.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Het Koninkrijk Op De Zeedijk

Een nieuwe Nederlandse queer musical mag naar Amsterdam Fringe Festival. Help jij mee dit te realiseren?

Michiel Westbeek
Michiel Westbeek

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Limited Edition Bierviltjes

  Je ontvangt een setje speciaal voor deze musical ontworpen bierviltjes in de bus. Het ontwerp bevat een historische foto van het queer leven op de Zeedijk, en het logo van de musical. Wie vilt dat nou niet?

 • € 15 of meer
  Onuitputtelijke dank

  Toen het Koninkrijk je nodig had, was je er, en dat zal niet vergeten worden. In ruil voor je donatie ontvang je onze eeuwige dank.

 • € 25 of meer
  Geheime videoboodschap

  Je ontvangt een link naar een geheime videoboodschap met daarin een persoonlijk dankwoord en updates over alle vorderingen rond de musical - en misschien leest Michiel zelfs wel een klein stukje voor.

 • € 50 of meer
  Bet van Beeren lunch

  Deze lunch is geïnspireerd door Bet van Beerens eetpatroon: een broodje haring en een biertje. (Vegan optie aanwezig.) Maar vooral is het een leuke gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en om je te bedanken voor je donatie. 1 persoon per donatie. Verwachte datum: 4-9-22 op een centrale locatie in Amsterdam.

 • € 125 of meer
  Online Workshop: Schrijf Verhalen Die Mensen Raken

  Wil je je ontwikkelen als schrijver, maar weet je soms niet zeker of je verhalen aankomen bij je lezer of luisteraar? In deze groepsworkshop van minimaal 60 minuten ontvang je enkele schrijfopdrachten die erop zijn gericht om publiek aan je verhaal te binden. 1 deelnemer per donatie. Verwachte datum: 18 september.

 • € 200 of meer
  Naamsvermelding

  In ruil voor deze donatie zal jouw naam op een van de titelbladen van de toneeltekst verschijnen. Verder ontvang je een pdf met een kopie van de titelbladen en 1 liedtekst uit de musical - die zelfs op Fringe nog niet gelezen zal worden. Want zo'n gulle donateur, die verdient een primeur. (Je kunt kiezen voor de vermelding van 1 of 2 persoonsnamen, of in overleg voor de naam van je organisatie.)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023