Hoera!! Eric J - Boek "Het Geheim van Delft" is geslaagd!

Dankzij 78 donaties die samen € 6.000 opleverden voor Eric J.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Boek "Het Geheim van Delft"

Feiten-Fictie-Geschiedenis-Heden komen samen in dit spannende avontuur voor "kids" van 8-88

Eric J
Eric J
Barista/Chocolista,docent

Naast mijn koffiebar en werk als docent vind ik het leuk om te schrijven, Nog leuker is het als ik anderen daarmee ook een plezier kan doen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 235 of meer
  Actie met IMPACT voor kids (6 plús 1 begeleider)

  Wil je impact maken? Kies dan van harte voor deze tegenprestatie. Deze actie is gelijk aan de tegenprestatie 'Spannende fun voor kids'. Maar deze stel ik open voor kinderen uit een gezin met een mindere grote beurs. (in samenwerking met gemeentelijke instanties). Juist deze kinderen lezen, ongewild, minder vaak. En ik bied ze graag een geweldige middag én een leuk boek. Daarom bied ik deze actie aan tegen kostprijs. Help je mij mee om deze kids blij te maken? Iedere extra persoon kan mee tegen € 35,-- (maximale groep 10 personen)

 • € 35 of meer
  Krijg een gesigneerd exemplaar thuis

  Met ontzettend veel dank voor je bijdrage!

 • € 45 of meer
  Krijg een potje truffels thuisgestuurd t.w.v. € 7,50

  De truffel die ik bij de koffie serveer is alom geprezen. Wil jij, samen met het boek, een potje thuisgestuurd krijgen? Ik verloot er 10!

 • € 65 of meer
  Krijg twee boeken thuisgestuurd

  Leuk toch, zelf één lezen en de ander kado doen!

 • € 75 of meer
  ik verloot drie Crazy ColdChocs voor 2 bij CHCO Café Delft t.w.v. €17,--

  Niet te veel lunchen, want deze iced blended cold choc is echt crazy. Met toppings van brownie, marsmallows, koekjes. Wat kies jij? Caramel of Oh Happy Day. En mijn boek neem je mee naar huis.

 • € 125 of meer
  Ik verloot twee keer een High Choc voor 2 bij CHCO Café Delft t.w.v. €47,90

  Een forse donatie, dus daar staat ook een forse tegenprestatie tegenover. Kom in mijn café samen met iemand genieten van een High Choc. Zeg maar een High Tea maar dan met heel veel chocolade. Geniet, en beleef een leuke middag en neem een gesigneerd exemplaar van het boek mee naar huis.

 • € 350 of meer
  Spannende Fun voor Kids (6 plús 1 begeleider)

  De kids starten bij mij in de zaak om 'warm' te draaien met een chocolademelk. Dan is het tijd voor de speurtocht uit mijn boek, om weer bij mijn zaak te eindigen en lekker te kliederen met chocolade bij een chocoladefondue. Én er komt een historisch figuur op bezoek die voorleest uit mijn boek. Wie zal het zijn? Natuurlijk gaan ze allemaal naar huis met mijn boek. Iedere extra persoon kan mee tegen €55,-- p.p.

 • € 450 of meer
  Een citywalk plus een High Choc, en het boek (6 personen)

  Loop met collega's, vrienden, relaties door de stad onder leiding van dé gids van Explore-Delft. Zij vertelt je alles over de Delft. Jullie starten onder het genot van een kopje koffie in mijn zaak om daar ook weer terug te komen voor een heerlijke High Choc. Dat is een high tea maar dan met héél véél chocolade lekkers, waaronder taartjes, bonbons en een chocoladefondue, sandwiches en onbeperkt thee. Na afloop vertrekken jullie voldaan met mijn boek onder je arm. Wil je met meer mensen komen dan komt er € 75,-- per persoon bij. Informatief, plezierig en smakelijk vermaak voor ongeveer 2-3 uur.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023