Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Eeuwige dank!

Tof dat je mijn project wil steunen.

€ 25 of meer
Boek

Je krijgt een gesigneerd boek en bent uitgenodigd op de booklaunch + party op 19/11. Ik stuur het boek op indien je niet aanwezig kan zijn.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 35 of meer
Boek + 5 postkaarten

Je krijgt een gesigneerd boek + 5 postkaarten en je bent uitgenodigd op de booklaunch + party op 19/11. Ik stuur het pakket op indien je niet aanwezig kan zijn.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 45 of meer
Boek + poster

Je krijgt een gesigneerd boek + poster (formaat A1) en je bent uitgenodigd op de booklaunch + party op 19/11. Ik stuur het pakket op indien je niet aanwezig kan zijn.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 50 of meer
Boek + T-shirt

Je krijgt een gesigneerd boek + ecologische t-shirt (Stanley/Stella) met opdruk 'De bal ligt in mijn kamp'. Het t-shirt is verkrijgbaar met korte mouwen of als 'Marcelleke' in XS, S, M, L, XL en XXL. Kleuren zijn "Vintage wit", "Dyed Aged India Ink Grey" en "Heather Grey". Je bent uitgenodigd op de booklaunch + party op 19/11. Ik stuur het pakket op indien je niet aanwezig kan zijn.

nov 2022 verwachte levertijd.

  Tip
€ 75 of meer
Boek + postkaarten + poster + t-shirt

The full package! Je bent uitgenodigd op de booklaunch + party op 19/11. Ik stuur het pakket op indien je niet aanwezig kan zijn.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 500 of meer
Op date met Isabel

Jij kiest de locatie (B/NL), ik maak een fotoreportage! Een fotosessie van 4 uur voor jezelf, je geliefde (!), je familie, een feest, een bedrijf of wie weet een zot idee. Naast een uitgebreide fotoreportage ontvang je een gesigneerd boek van My true lovestory en nodig ik je uit op de booklaunch + party op 19/11.

"Dankzij jouw donatie wordt dit project mogelijk. Eeuwige dank en liefde!"
- Isabel Pousset

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022