Hoera!! Zorg van Morgen - Zorg van Morgen - Documentaire is geslaagd!

Dankzij 190 donaties die samen € 13.035 opleverden voor Zorg van Morgen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Zorg van Morgen - Documentaire

Een documentaire over de zoektocht van 4 jonge dokters naar een gezondheidsgericht zorgsysteem.

Zorg van Morgen
Zorg van Morgen
Documentaire makers

Wij (4 nieuwschierige jonge dokters) zijn opzoek naar de beweging die gaande is van een ziekte- naar gezondheidsgericht zorgsysteem.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Gezondheidsbevorderaar

  Wauw! Bedankt voor je vertrouwen in het project. We willen graag dat iedereen weet dat deze documentaire is gemaakt door jouw hulp. We zullen je naam vermelden op de aftiteling!

 • € 10 of meer
  Helpende hand

  Ontzettend bedankt voor je steun! We houden je op de hoogte via onze instagram.

 • € 25 of meer
  Duwtje in de rug

  Fantastisch! Je helpt ons enorm op weg bij het realiseren van de documentaire. We houden je op de hoogte via onze instagram en krijgt een persoonlijk bedankje toegestuurd!

 • € 50 of meer
  Zetje op weg

  Wat een fijne hulp. We zijn zo blij met jou dat we dit zullen benoemen op onze instagram. Je krijgt een shout out naar onze volgers.

 • € 100 of meer
  Zorgvisionair

  Wat een donatie! Ontzettend bedankt voor je steun, samen op weg naar de zorg van morgen. Je krijgt de filmposter toegestuurd! Daarnaast laten we iedereen weten dat jij ons hebt geholpen door dat te vermelden op de aftiteling.

 • € 250 of meer
  Minister van VWS

  Wat zijn wij blij met jou! Je helpt ons een sprong verder. Door jou kunnen bij deze documentaire mogelijk maken, dit zullen wij laten weten op de aftiteling. Om je te bedanken ontvang je een canvas tasje met het logo van de documentaire.

 • € 500 of meer
  Zorgstrijder

  Wat een fijn gevoel dat je zo veel vertrouwen hebt in de boodschap die wij willen uitdragen. We voelen je steun en zijn dan ook heel dankbaar. We willen je graag uitnodigen voor de premiere van de documentaire. Daarnaast ontvang je alle bovenstaande tegenprestaties.

 • € 1.000 of meer
  Zorgheld

  Dit is niet te geloven! Wat een vertrouwen in ons project, dit waarderen wij enorm. Als dank willen we je graag uitnodigen, samen met iemand die je lief hebt, om op de premiere aanwezig te zijn. Daarnaast ontvang je alle bovenstaande tegenprestaties.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023