Hoera!! Studio SPÉS - Desire Lanes, Olifantenpaden in de stad is geslaagd!

Dankzij 140 donaties die samen € 12.000 opleverden voor Studio SPÉS.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Desire Lanes, Olifantenpaden in de stad

Help Studio SPÉS bij het realiseren én verduurzamen van hun interactieve lichtinstallatie op 't Domplein!

Studio SPÉS
Studio SPÉS
Lichtkunst

Onze installaties in de openbare ruimte brengen kunst, psychologie en technologie bijeen. Ons motto: kritisch nadenken door te verwonderen.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 180 of meer
  Mini-lichtgedicht

  Met o.a. dichter Tom Strik maakten we het ‘Merwede Lichtgedicht’ (nog te zien tot juni 2023). Tom schreef speciaal voor Desire Lanes een nieuw gedicht, dat wij in een SPÉS-jasje goten. Een mini-kunstwerk voor in je huis, inclusief verlichting!

 • € 15 of meer
  Stickerpack

  Breng meer SPÉS in je leven, en ga voor dit pakketje met 10 stickers, die speciaal voor deze campagne zijn ontworpen. Let’s make more SPÉS!

 • € 35 of meer
  Totebag (Big shopper)

  Deze supersterke boodschappentas werd gemaakt door de Katoenfabriek in Utrecht. Biologisch, duurzaam én voorzien van een SPÉS-graphic. Let’s make more SPÉS!

 • € 50 of meer
  Domplein tour

  Jitte Roosendaal, Mr. Domtoren himself, zal een rondleiding verzorgen op het Domplein. Benieuwd naar deze bijzondere plek, vol verhalen en geschiedenis? Go for it! Inclusief drankje! *Prijs is voor 1 persoon

 • € 55 of meer
  A3 print Desire Lanes

  Desire Lanes zal niet alleen als lichtinstallatie te zien zijn: de lichtsporen worden daarnaast gebruikt voor een artistieke representatie die we ook zullen exposeren. Kunst in kunst! Deze A3-print is een echte SPÉS-visual, die gebaseerd zal zijn op de data van Desire Lanes 2022.

 • € 60 of meer
  Domtoren tour

  Op 27 oktober, om 19.30, kun je de de Domtoren beklimmen onder leiding van Jitte Roosendaal, Mr. Domtoren himself. Zo kun je tijdens Desire Lanes ons kunstwerk van boven bewonderen! Inclusief drankje! Deze tour wordt mogelijk gemaakt door Utrecht Marketing (let op: er kan alleen van de trap gebruik gemaakt worden bij deze rondleiding). *Prijs is voor 1 persoon

 • € 700 of meer
  Prive-tour Trajectum Lumen

  Wist je al dat je in Utrecht een heuse lichtkunstroute kunt volgen? Boek deze privé-rondleiding en kom direct alle achtergrondinformatie te weten. Inclusief drankje! Max. 20 personen per groep. Met dank aan Utrecht Marketing voor het aanbieden van deze tour.

 • € 1.000 of meer
  Naamsvermelding Desire Lanes

  Wauw! Als dank voor deze donatie zal jouw naam vermeld worden op de expositietoren van Desire Lanes. Ook word je genoemd in de officiële communicatie rond de tentoonstelling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023