Hoera!! Team Zondebok - Zondebok - SHORT FILM - Afstudeerproject is geslaagd!

Dankzij 46 donaties die samen € 2.432 opleverden voor Team Zondebok.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Zondebok - SHORT FILM - Afstudeerproject

Help ons Zondebok de film te financieren!

Team Zondebok
Team Zondebok
Filmmaker(s)

Dit is de officiële donatiepagina van Zondebok de Film

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  EXCLUSIEF! Officiële Zondebok filmposter

  Bij elke film hoort uiteraard ook een mooie filmposter die op zoveel mogelijk plekken zal worden verspreid. Bij een donatie van 50 euro krijgt u een van deze posters netjes ingelijst thuisgestuurd, met een leuk berichtje van de regisseur op de achterkant.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Ontzettend bedankt voor je support! met deze donatie breng jij onze film weer een stapje dichterbij het einddoel!

 • € 20 of meer
  Jouw naam (of logo) in de aftiteling

  DANKJEWEL!! Met een donatie van 20 euro of meer komt jou naam of (bedrijfs)logo op de aftiteling van Zondebok te staan. Hierdoor ziet al het publiek dat de film kijkt (op een festival of uiteindelijk online) dat jij ons hebt geholpen. (hiervoor hebben wij uiteraard wel je email nodig)

 • € 25 of meer
  videoboodschap om jou te bedanken

  In ruil voor een donatie van 20 euro krijg jij van ons een leuke videoboodschap van de regisseur of iemand anders uit de crew of cast. (Je email is hiervoor vereist)

 • € 35 of meer
  Zondebok Ansichtkaart

  Super bedankt voor je donatie! Als tegenprestatie krijg jij van ons een bijzondere ansichtkaart met een persoonlijk geschreven bedankje van de regisseur thuisgestuurd

 • € 80 of meer
  Thuisbioscoop filmpakket

  Met deze donatie krijg jij als tegenprestatie een gezellig thuisbioscoop filmpakket thuisgestuurd. Inhoud van het filmpakket: - Snoepjesmix - Zoete popcorn - Caramel zeezout chocoladereep - Mini zakje M&M pinda - Pathe thuis bioscoopbon

 • € 100 of meer
  VIP première Zondebok

  Met deze donatie ben je van harte uitgenodigd op de VIP première van Zondebok de film. Samen met cast en crew kijk jij de film voor het eerst. Uiteraard krijg je een hapje en een drankje op de avond zelf en hoor je alle sappige verhalen van de set. Zien wij jou daar?

 • € 250 of meer
  Een wildsafari in bronstijd!

  Aangezien Zondebok gaat over de zoektocht naar een zeldzaam hert willen wij voor alle donateurs die 250 euro of meer geven een speciale wildsafari tijdens de bronstijd van de damherten cadeau geven. Een unieke ervaring die u samen met een gids zal meemaken, daarnaast zal u veel informatie horen over alles dat groeit en bloeit in het gebied waar u loopt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023