Talking Trees Festival

een project van Bert Barten — Auxon, Frankrijk
Talking Trees Festival

"GIVING NATURE A VOICE"

Bert Barten
Bert Barten
Kunstenaar

Wij willen met Talking Trees een bijdrage leveren aan de bewustwording omtrent natuur. Wij zijn natuur, de natuur is niet buiten ons.

4 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 25 of meer
  Het planten van een boom

  Omdat we gebruik maken van de vibraties van bomen om muziek te maken willen wij iets terug doen en zijn wij van plan om 5 miljoen bomen te planten. Tot nu toe hebben al 56600 bomen geplant bomen. Op deze manier willen we de natuur een stem geven.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  Met deze gift heb je een bijdrage geleverd aan de realisatie van de eerste editie van het Talking Trees Festival. Dat zul je de aankomende jaren als wapenfeit kunnen vermelden aan al je vrienden :-)

 • € 50 of meer
  TALKING TREES LIVE CD plus het planten van 1 BOOM

  Een sublieme opname van het eerste LIVE concert ooit gegeven door Talking Trees.

 • € 50 of meer
  TALKING TREES= HEARTBEAT OF TREES plus 1 boom

  Een heftig electronisch muziekwerk gebaseerd op de vibraties van de sapstromen van bomen op CD gemixed door Paul Withrow uit Bristol.

 • € 55 of meer
  TALKING TREES RAW DATA plus 1 boom

  Een dubbel CD gebaseerd op de vibraties van 31 verschillende bomen

 • € 100 of meer
  Doneer 10 bomen

  Talking Trees wil 5 miljoen bomen planten de aankomende jaren. Omdat bomen geen auteursrechten kunnen vragen en wij toch de vibraties van hun sapstromen gebruiken om muziek mee te maken planten wij graag bomen. Zo is de cirkel weer rond. Bij ieder verkochte ticket planten wij een boom.

 • € 500 of meer
  Sponsorvermelding plus toegangs ticket

  Vermelding op onze website plus een ticket voor het Festival. Tevens een rondleiding achter de schermen met en uitgebreide uitleg omtrent Talking Trees.

 • € 1.000 of meer
  Sponsorvermelding plus ticket en nog veel meer.......

  Samen gaan we kijken hoe we aan kunnen sluiten op de interne en externe communicatie en PR van uw bedrijf. Vermelding op onze website en socials plus een gepersonaliseerde AFTERMOVIE waarin alleen u in vermeld wordt met de tekst: mede mogelijk gemaakt door. Verder geven wij u een uitgebreide backstage tour en een bezoek aan de studio's van Talking Trees. We bieden ook een lezing (eventueel bij u op het bedrijf) aan omtrent het ontstaansproces van dit unieke project.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023