Hoera!! Roos Blufpand - Positief dans-album Roos Blufpand is geslaagd!

Dankzij 111 donaties die samen € 8.270 opleverden voor Roos Blufpand.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Positief dans-album Roos Blufpand

Mijn nieuwe album wordt een positieve dansplaat waarop zelfliefde centraal staat. Help jij mij? :-)

Roos Blufpand
Roos Blufpand
Artiest en songwriter

Roos is Roos. Goudeerlijk, vrolijk, down-to-earth en met een groot kloppend hart voor haar medemens en de wereld waar op ze leeft. Haar lied

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Nieuwe album op VINYL (+ een oud album naar keuze)

  Persoonlijke digitale bedank-dans van Roos + Album vinyl OF Digitale download v/h nieuwe album week voor albumrelease in je mailbox (keuze) + een eerder uitgebracht album van Roos naar keuze (Keuze uit: Ik ben, Hoe dan, Kleed me uit, Samen alleen) Na de campagne zal ik je mailen om de keuze aan je te vragen! :-)

 • € 15 of meer
  Bedank-dans

  Je ontvangt een persoonlijke digitale bedank-dans van Roos in je mailbox!

 • € 30 of meer
  Nieuwe album digitaal

  Persoonlijke digitale bedank-dans van Roos + Digitale download v/h nieuwe album week voor albumrelease in je mailbox

 • € 75 of meer
  Nieuwe album op VINYL + ticket try-out show

  Persoonlijke digitale bedank-dans van Roos + Album vinyl OF Digitale download v/h nieuwe album week voor albumrelease in je mailbox (keuze) + Alle eerder uitgebrachte albums van Roos (Ik ben, Hoe dan, Kleed me uit, Samen alleen) + een ticket voor een tryout show in het najaar (nader te bepalen) Na de campagne zal ik je mailen om de keuze aan je te vragen! :-)

 • € 100 of meer
  Nieuwe album op VINYL + twee tickets live tour

  Persoonlijke digitale bedank-dans van Roos + Album vinyl + Digitale download v/h nieuwe album week voor albumrelease in je mailbox + Alle eerder uitgebrachte albums van Roos (Ik ben, Hoe dan, Kleed me uit, Samen alleen) + Twee kaarten voor de album release show (nader te bepalen) Na de campagne zal ik je mailen om de keuze aan je te vragen! :-)

 • € 350 of meer
  VIP kaarten voor de live tour

  Behalve een persoonlijke dank-dans en natuurlijk het album op vinyl krijg jij Twee unieke VIP* kaarten voor de album release show (nader te bepalen) + jouw naam/logo op de achterkant van de vinylplaat *Vanaf soundcheck aanwezig en behind the scenes meekijken, eten met Roos Blufpand + CREW, beste plek vooraan (of naar keuze) met flesje wijn + vegan snacks.

 • € 1.000 of meer
  PRIVE HUISKAMERCONCERT

  Persoonlijke digitale bedank-dans van Roos + Album vinyl + twee kaarten voor een show naar keuze + Privé Huiskamerconcert

 • € 1.500 of meer
  ZAKELIJK CONCERT

  Persoonlijke digitale bedank-dans van Roos + Album vinyl + vier kaarten voor een show naar keuze + Concert voor zakelijk evenement

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023