Hoera!! Maria Dabrowski - Sync - Maria Dabrowski is geslaagd!

Dankzij 102 donaties die samen € 10.621 opleverden voor Maria Dabrowski.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Sync - Maria Dabrowski

Een fotoboek dat oproept tot bezinning en reflectie in een tijd die steeds sneller lijkt te gaan.

Maria Dabrowski
Maria Dabrowski
Fotograaf

Maria holds a master degree in Fine Arts, Photography, LUCA School of Arts, Brussels and works on documentary art projects.

7 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 54 of meer
  Gesigneerd exemplaar van het boek + verzending NL

  Super fijn dat je mijn project steunt! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek + uitnodiging voor de boekpresentatie waar je het boek kunt ophalen of ik stuur het naar je toe.

 • € 22 of meer
  Set postkaarten + verzending NL

  Bedankt voor je bijdrage, je ontvangt een pakketje van 10 postkaarten (3 verschillende foto's).

 • € 45 of meer
  1 exemplaar van het boek + verzending NL

  Je ontvangt het boek + uitnodiging voor de boekpresentatie waar je het boek kunt ophalen of ik stuur het naar je toe. Veel dank!

 • € 54 of meer
  1 photobook + shipping abroad

  Many thanks for supporting my project. You'll receive one copy of the photobook "Sync".

 • € 96 of meer
  Triple deal! Drie (verschillende) fotoboeken.

  Leuk, je bent geïnteresseerd in mijn publicaties! Als tegenprestatie ontvang je maar liefst 3 fotoboeken: Odsłonić (2019), Birth of a Mother (2020) en Sync (2022) (Incl. verzendkosten NL/of ophalen in Nijmegen).

 • € 100 of meer
  1 gesigneerd boek + print + naamsvermelding.

  Je ontvangt een gesigneerd boek + jouw naam wordt in het colofon van dit boek vereeuwigd! Daarnaast ontvang je een print (17 x 25 cm, gesigneerd, oplage van 30) zie voorbeeld hiernaast. Tenslotte krijg je een uitnodiging voor de boekopening waar je het fotoboek kunt ophalen, of ik stuur het naar jou toe. Heel veel dank!

 • € 210 of meer
  5 exemplaren van 'Sync'.

  Een mooi cadeau voor fotoboek-liefhebbers om je heen? Je ontvangt 5 exemplaren van het fotoboek 'Sync'. Bedankt voor de bijdrage! (Inclusief verzendkosten/of ophalen in Nijmegen).

 • € 750 of meer
  Foto op dibond 70 x 46 cm + gesigneerd boek + naamsvermelding.

  Je ontvangt een print afgewerkt op dibond met een ophangprofiel (gesigneerd, oplage 5, zonder omlijsting), klaar om op te hangen! Je hebt de keuze uit vier foto's (zie voorbeelden op de pagina). Daarnaast ontvang je een gesigneerd fotoboek en wordt je naam vereeuwigd in het colofon. Enorm bedankt voor deze bijzondere bijdrage! (Inclusief verzendkosten).

 • € 1.200 of meer
  Ingelijste foto 70 x 46 cm (met baklijst!) + gesigneerd boek + naamsvermelding.

  Wow super bedankt voor deze gulle bijdrage! Dit verdient dan ook een bijzondere tegenprestatie. Je krijgt 1 foto naar keuze (uit de serie Sync) op dibond en ingelijst in een mooie baklijst (donker of licht naar eigen invulling), klaar om op te hangen! Daarbij krijg je natuurlijk ook een gesigneerd exemplaar van het boek Sync en wordt je naam in het colofon vereeuwigd. (inclusief verzendkosten)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023