Team Orkesterra - The Future will be Improvised

een project van Team Orkesterra — Amsterdam, Nederland
Team Orkesterra - The Future will be Imp...

The future will be improvised!

Team Orkesterra
Team Orkesterra
Muziek

Internationaal orkest dat al improviserend verschillende muzikale werelden bijeen brengt en zoekt naar vernieuwing van orkestrale muziek.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Opnames en een videoboodschap

  Dankjewel voor je bijdrage! Je krijgt alle opnames van Team Orkesterra digitaal toegestuurd, vergezeld van een videoboodschap om je nog eens extra te bedanken.

 • € 10 of meer
  Videoboodschap

  Dankjewel! Ook deze donaties worden heel erg gewaardeerd door ons...! Onze dankbaarheid uiten we in een videoboodschap, die je vervolgens digitaal toegestuurd krijgt.

 • € 25 of meer
  Alle opnames tot nu toe

  Bedankt! Met deze donatie krijg je alle opnames die we sinds het ontstaan van Team Orkesterra hebben gemaakt, digitaal opgestuurd. Zet ze op je telefoon, je computer of wat je ook gebruikt om muziek te luisteren. Zo is Team Orkesterra altijd bij je.

 • € 100 of meer
  Alle opnames, een videoboodschap en onze 'Voor de Kunst improvisatie'

  Je bent een kanjer...! Wat een mooie bijdrage, dankjewel. Je krijgt al onze opnames toegestuurd, alsmede een videoboodschap en de improvisatie die we speciaal voor deze Voor de Kunst-campagne hebben opgenomen.

 • € 250 of meer
  Opnames, Voor de Kunst impro en een persoonlijke videoboodschap

  Geweldig! Hier kunnen we wat mee, dankjewel! Speciaal voor jou nemen we een persoonlijke, muzikale boodschap op, om je te bedanken voor je bijdrage. Daarnaast krijg je alle opnames van Team Orkesterra toegestuurd, inclusief de improvisatie die we voor deze Voor de Kunst-campagne hebben opgenomen.

 • € 500 of meer
  Een persoonlijke improvisatie

  Te gek! Super bedankt voor je bijdrage. Team Orkesterra is blij met je, en daarom improviseren we speciaal voor jou een persoonlijke compositie van 5 minuten. Jij krijgt deze digitaal toegestuurd met een videoboodschap om je nog eens extra te bedanken.

 • € 1.000 of meer
  Je eigen Orkesterra compositie!

  Doneer je dit bedrag, dan schrijft Jarno een op maat gemaakte compositie speciaal voor jou. Deze wordt opgenomen door Team Orkesterra. Vervolgens krijg je de opname opgestuurd als audio en video, met een 'making of', een inkijkje in onze werkwijze en ons proces.

 • € 2.500 of meer
  Privé concert !!!

  We houden van je! Jij bent een echte mecenas van de kunst, iemand die onze muziek een heel warm hart toedraagt. Dat verdient een speciale beloning, en wat is er nu specialer dan je eigen privé concert?

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022