Hoera!! Tristan - Tristan Master Koordirigent! is geslaagd!

Dankzij 127 donaties die samen € 9.000 opleverden voor Tristan.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Tristan Master Koordirigent!

Ik ben toegelaten tot het Utrechts Conservatorium. Steun me op het pad naar meesterschap! OP NAAR DE 127%

Tristan
Tristan
Koordirigent

Koordirigent van Boeuf Majeur en Het Wilde Wat. Assistent-dirigent van het Nederlands Studenten Kamerkoor 2023. Zangleraar te Amsterdam.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 99 of meer
  Diner Chantant!

  Op vrijdagavond 8 juli organiseer ik een Diner Chantant. Wanneer je €99 of meer doneert is er een plek voor jou aan deze tafel. Ik kook met hulp van vrienden een heerlijk vegetarisch 4-gangenmenu en trakteer je tussen de gangen door op mijn brede muzikale palet. Verwacht Nederlands, Indiaas en alles ertussenin. Pop, klassiek, soul, misschien een meezinger hier en daar...? Het wordt een feestje.

 • € 10 of meer
  Dankjewel

  Dankzij jou ben ik een stapje dichterbij mijn doel. Veel dank hiervoor!

 • € 25 of meer
  Op de hoogte van begin tot eind!

  Heel veel dank voor je bijdrage, ik houd je 3 keer per jaar op de hoogte van het verloop van mijn opleiding, en nodig je uit om mijn examenconcert bij te wonen in het voorjaar van 2024!

 • € 55 of meer
  Boeuf Majeur Jubileumshirt!

  Als je minimaal €55 doneert, krijg je een Boeuf Majeur 10 jaar jubileumshirt thuisgestuurd. Ik neem contact met je op over de maat en kleur die je graag wil en het speciaal ontworpen shirt met het nu-al-beroemde 'Hard Koor'-logo komt jouw kant op.

 • € 77 of meer
  Brahms Requiem met Repetitie en Inleiding

  Wanneer je 77 euro doneert, nodig ik je graag uit voor het concert 'Ein Deutsches Requiem' door Boeuf Majeur, en ben je ook welkom op een repetitie met inleiding! Deze repetitie vindt plaats op een donderdagavond in november en voorafgaand hieraan zal ik een inleiding van een halfuur geven op het Deutsches Requiem, het ontstaan ervan, de tekst die gezongen wordt en waarom het mijn lievelingsstuk is. Samen met het bijwonen van een repetitie de ideale voorbereiding op het bijwonen van het concert!

 • € 222 of meer
  Overal Bij Zijn

  Bij zijn is meemaken! Als je €222 of meer doneert ben ik je niet alleen ontzettend dankbaar voor je gulle gift, ook wordt je dan een soort 'medewandelaar' op dit pad. Ik laat je dit hele traject van dichtbij meemaken. Je krijgt toegang tot alle concerten die ik tussen september 2022 en juni 2024 geef met mijn verschillende koren. Boeuf Majeur, Nederlands Studenten Kamerkoor, Het Wilde Wat en wie weet welke koren nog op mijn pad komen... Ook ben je welkom op de inleiding van het Brahms Requiem in november 2022, waar we (opnieuw) kennis kunnen maken en je me kunt vragen (of toewensen ;)) wat je wil.

 • € 500 of meer
  Workshop voor jou en je team

  Bij een bijdrage van 500 euro kom ik een zangworkshop geven. Misschien is koorzingen je lust en je leven en wil je een keer een groep vrienden of familie laten ervaren hoe het is, of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je teamuitje. Ik heb ruime ervaring met het geven van allerlei workshops voor groepen (docenten, families, teams). Deze zijn toegankelijk voor alle niveaus en ik bedenk graag de inhoud in overleg met jou. Je kunt denken aan workshops als 'Free your Voice', 'Jouw favoriete Operakoor', 'Mantra en devotionele Indiase zang', of iets anders. Daag me uit!

 • € 1.000 of meer
  Maatwerk!

  We bedenken samen een toepasselijke tegenprestatie, misschien een combinatie van de bovenstaande of iets helemaal nieuws dat bij jou past!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023