Hoera!! Printmakers Club - Bouw mee aan Printmakers Club! is geslaagd!

Dankzij 72 donaties die samen € 5.125 opleverden voor Printmakers Club.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Bouw mee aan Printmakers Club!

Help mee de online community voor makers met passie voor grafische technieken te realiseren. Doneer nu!

Printmakers Club
Printmakers Club
Alette de Roos

Printmakers Club is de eerste landelijke online community voor liefhebbers van ambachtelijke grafische technieken.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gelimiteerde oplage van originele linoleumsnede

  Love to Print. Deze originele lino afdruk is voor iedereen die ook love to print :) De linoleumsnede is met hand gemaakt en afgedrukt in drie kleuren. Het werk is gemaakt met de reductie techniek. De oplage is dus beperkt. Er zijn er maar 15! Afmeting ca. 30x22 cm. (incl.verzendkosten)

 • € 10 of meer
  Virtuele inktroller

  Een roller door inkt, dat maakt een heerlijk geluid! Als dank voor je donatie ontvang je een video van een inktroller die door vette drukinkt gaat. En dat geluid is ook nog eens heel erg ontspannend.

 • € 15 of meer
  Set kaarten 'Geen Guts, Geen Glorie'

  Ontvang een set van 4 ansichtkaarten met een afdruk van een door mij gemaakte, originele linosnede 'Geen Guts, Geen Glorie'. Eigenhandig gedrukt op de Heidelberg Degelautomaat. (incl. verzendkosten)

 • € 25 of meer
  Schort met handgedrukte opdruk

  Met dit schort ben je helemaal klaar om je eigen drukwerk te maken. Het schort is bedrukt met textielinkt, dus goed te wassen. (incl. verzendkosten)

 • € 50 of meer
  Originele afdruk van een linoleumsnede

  Een originele lino print van een stilleven met fruit. Met de hand gemaakt en afgedrukt. Citroenen & aardbeien (10 afdrukken beschikbaar), Bananen (10 stuks) of Dragonfruits (8 stuks). Afmeting ca. 30x22 cm. (incl. verzendkosten)

 • € 75 of meer
  Online workshop linoleumsnede

  Doe mee met één van de twee live online workshops (13 juli óf 24 augustus van 19.00 tot 21.30) en leer op eenvoudige wijze hoe je zelf een linosnede maakt. Gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Na de workshop krijg je drie maanden gratis toegang tot Printmakers Club! (Bekijk ook de tegenprestatie met starterset)

 • € 100 of meer
  Online workshop linosnede met starterset

  Doe mee met één van de twee live online workshops (13 juli óf 24 augustus van 19.00 tot 21.30) en leer op eenvoudige wijze hoe je zelf een linosnede maakt. Gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Na de workshop krijg je drie maanden gratis toegang tot Printmakers Club! Tevens ontvang je een volledig pakket met materiaal en gereedschap. Zo heb je in één keer alles in huis voor het volgen van de workshop en ook daarna heb je nog lang plezier van het gereedschap. (incl. verzendkosten)

 • € 450 of meer
  Groepsworkshop linoleumsnede

  Verras je eigen groep vrienden/collega's/familie/buren met een workshop linoleumsnede in onze gezellig studio in Amsterdam Oost. De workshop duurt 3 uur, is voor maximaal 6 personen en is inclusief materiaal, gebruik van gereedschap, koffie/thee, lekkers en gezelligheid. (Data in overleg). Na de workshop krijgen de deelnemers drie maanden gratis toegang tot Printmakers Club!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023