Kleurboek - Natuurlijke verf, inkt ...

een project van Jill de Vries — Almere, Nederland
Kleurboek - Natuurlijke verf, inkt ...

"Kleurboek" Boek over hoe je met natuurlijke materialen verf, inkt, krijt, papier en meer maakt.

Jill de Vries
Jill de Vries
Ambachtelijk Atelier

🍯Keramiek lessen 🌸Natuurlijke verf en inkt maken 🍁Eco print workshops 🍄Leven met de seizoenen 🌿Natuurlijke materialen 🎁Cadeauwinkel

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

  • Je geld terug als het project niet slaagt

    Elk bedrag te doneren vanaf €10

    Geen transactiekosten

    Doneer openbaar óf anoniem

  •   Tip € 49 of meer
    1e Editie Kleurboek

    Een exemplaar van ons Kleurboek - Maak met natuurlijke materialen je eigen verf, inkt, krijt en meer…

  • € 65 of meer
    1ste editie Kleurboek + rond medaillon "Gele Oker"

    Een exemplaar van ons Kleurboek, met als extra gift een mooi rond medaillon. Dit medaillon is gevuld met aquarelverf gemaakt van gele oker.

  • € 69 of meer
    1e editie Kleurboek + lief medaillon "Engels Rood"

    Een exemplaar van ons Kleurboek, met als extra gift een lief medaillon. Dit medaillon (met afbeelding vogeltje) is gevuld met aquarelverf gemaakt van Engels Rood.

  • € 75 of meer
    1ste editie Kleurboek + medaillon "Indigo"

    Een exemplaar van ons Kleurboek, met als extra gift een prachtig medaillon met steen. Dit medaillon is gevuld met aquarelverf gemaakt van diepblauwe Indigo.

  • € 125 of meer
    Luxe 1ste editie Kleurboek met handgemaakte randschildering

    Dit boek wordt voorzien van een handgemaakte randschildering. Ieder boek is hierdoor uniek. De randen worden afgewerkt met een speciaal goudfolie, waardoor de schildering niet zichtbaar is zonder de pagina's op een een bepaalde manier vast te houden. Een bijzondere verfraaiing speciaal voor jou! Ook ontvang je een uitnodiging voor de boekpresentatie in het atelier.

  • € 140 of meer
    1ste editie Kleurboek inclusief workshop "Verf maken"

    Bij deze aanbieding gaan we met een kleine groep een hele dag aan de slag hier in het atelier! Na een feestelijk ontvangst met koffie/thee en taart gaan we aan de slag. Je leert verschillende soorten verf te maken en we maken een rondje in de (verf)tuin. In de middag staat er een uitgebreide lunch voor jullie klaar. We sluiten de dag af met een hapje en drankje en je gaat naar huis met je eigen gemaakte verf en boek! Ook ontvang je een uitnodiging voor de boekpresentatie in het atelier.

  • € 145 of meer
    1ste editie Kleurboek inclusief workshop "Randschildering boek"

    Bij deze aanbieding gaan we met een kleine groep een hele dag aan de slag hier in het atelier! Na een feestelijk ontvangst met koffie/thee en taart gaan we aan de slag. Je leert zelf een randschildering te maken op een dummieboek. En als je het aandurft kun je deze techniek ook op je eigen Kleurboek maken! Ook maken we een rondje door de (verf)tuin. In de middag staat er een uitgebreide lunch voor jullie klaar. We sluiten de dag af met een hapje en drankje en je gaat naar huis met je eigen gemaakte schildering en Kleurboek. Ook ontvang je een uitnodiging voor de boekpresentatie in het atelier.

  • Geen tegenprestatie

    Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022