Hoera!! Boek: Zeg me waarom? - Boek nabestaanden over impact zelfdoding is geslaagd!

Dankzij 174 donaties die samen € 7.515 opleverden voor Boek: Zeg me waarom?.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Boek nabestaanden over impact zelfdoding

Boek: "Zeg me waarom? Nabestaanden over de impact van zelfdoding" Indringende verhalen in woord & beeld.

Boek: Zeg me waarom?
Boek: Zeg me waarom?
Uitgeverij Zilt

Uitgeverij Zilt geeft boeken uit op het gebied van zingeving, gericht op een brede doelgroep. Kernwoorden: Mens - Verbinding - Omgeving.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Naamsvermelding + boek

  De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”. Tevens ontvangt de donateur in november een exemplaar van "Zeg me waarom?"

 • € 10 of meer
  Geen tegenprestatie

  Dank u wel voor uw bijdrage.

 • € 25 of meer
  Naamsvermelding

  De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”.

 • € 75 of meer
  Naamsvermelding + gesigneerd exemplaar boek

  De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”. Tevens ontvangt de donateur in november een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?"

 • € 100 of meer
  Naamsvermelding + gesigneerd exemplaar boek + uitnodiging boekpresentatie

  De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”. Daarnaast ontvangt de donateur een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?" en een uitnodiging voor de boekpresentatie/tentoonstelling

 • € 250 of meer
  Uw persoonlijke ervaring: geschreven door Marjan + gesigneerd exemplaar boek

  Naast de naamsvermelding in het boek, een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?" en een uitnodiging voor de boekpresentatie/ tentoonstelling, zal Marjan Spelbrink een persoonlijke ervaring van u verwoorden op papier.

 • € 500 of meer
  Een persoonlijke ervaring in woord en beeld + gesigneerd exemplaar boek

  Naast de naamsvermelding in het boek, een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?" en een uitnodiging voor de boekpresentatie/ tentoonstelling, zullen Marjan Spelbrink en Emilio Veendorp een persoonlijke ervaring van u vertalen in woord en beeld.

 • € 1.000 of meer
  Een diner op een bijzondere locatie met Marjan en Emilio

  Tijdens een diner op een bijzondere locatie kunt u kennismaken met de schrijfster en de beeldend kunstenaar. Zij zullen u persoonlijk een exemplaar van "Zeg me waarom?" overhandigen en u vertellen over de motivatie en totstandkoming van het boek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023