Hoera!! NYMA makersplaats - Documentaire De gekke mieren van NYMA is geslaagd!

Dankzij 145 donaties die samen € 20.045 opleverden voor NYMA makersplaats.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Documentaire De gekke mieren van NYMA

Een film over vriendschap, creatief ondernemerschap & het belang van andersdenkenden in onze samenleving.

NYMA makersplaats
NYMA makersplaats
Kunstacademie voor makers

NYMA makersplaats is dé plek in Nijmegen waar makers zich ontwikkelen en waar vakmanschap, innovatie, cultuur en kunst elkaar aanvullen.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Toegangskaartje feestelijke première

  De première van De gekke mieren van NYMA vieren we in stijl! De allereerste vertoning van deze documentaire vindt plaats op een toffe locatie in Nijmegen en jij kunt hier bij zijn... Wanneer je voor deze tegenprestatie kiest vermelden we je natuurlijk ook in de aftiteling van de film.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  We zijn je echt eeuwig dankbaar voor jouw bijdrage. Alle beetjes helpen!

 • € 50 of meer
  Vermelding aftiteling van de film

  Jouw naam of die van je bedrijf/organisatie schittert na afloop van de film in de aftiteling. Deze documentaire is mede mogelijk gemaakt door... jou?

 • € 250 of meer
  Deelname aan groepsrondleiding NYMA makersplaats met 2 personen

  Initiatiefnemers Bas, Bauke en Wimke geven een selecte groep in de lente van 2023 een uitgebreide rondleiding door NYMA makersplaats. O.a. de geschiedenis van deze bijzondere plek en de ontwikkeling van deze kunstacademie voor ondernemers passeren de revue. Een kijkje in de keuken bij de vele inspirerende makers die hier gevestigd zijn mag uiteraard niet ontbreken. NYMA makersplaats is rond deze tijd gedeeltelijk gerealiseerd, de bouw van fase 2, 3 en 4 is dan nog gaande. Vanzelfsprekend sturen we je als dank ook twee tickets voor de première en vermelden we je in de aftiteling van de film.

 • € 500 of meer
  Privé rondleiding NYMA makersplaats tot 15 personen

  Een inspirerende invulling voor een teamdag of een familie- of vriendenuitje: een privé rondleiding van 1,5 á 2 uur door NYMA makersplaats. Bevlogen ondernemers en initiatiefnemers Bas, Bauke en Wimke nemen je na ontvangst met een drankje aan de hand door dit bijzondere pand en vertellen over de geschiedenis van deze fabriek aan de Waal, de samenwerking met Eek & Dekkers en de ontwikkeling van NYMA makersplaats. Eventuele inhoudelijke wensen of specifieke accenten op een bepaald onderwerp zijn bespreekbaar. Vanzelfsprekend sturen we je als dank ook twee tickets voor de première en vermelden we je in de aftiteling van de film

 • € 1.000 of meer
  Bedrijfslogo in aftiteling van de film

  In de aftiteling van de film pronkt het logo van jouw bedrijf in het rijtje 'Speciale dank aan'. Vanzelfsprekend sturen we je als dank ook twee tickets voor de première en vermelden we je in de aftiteling van de film.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023