Hoera!! Elsie Nouvel - Zwijmeljazz CD Elsie Nouvel is geslaagd!

Dankzij 96 donaties die samen € 6.636 opleverden voor Elsie Nouvel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Zwijmeljazz CD Elsie Nouvel

de nieuwe zwijmeljazz CD van Elsie Nouvel.

Elsie Nouvel
Elsie Nouvel

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  Exemplaar van de nieuwe CD

  Bedankt! Voor 30 euro steun je mijn campagne, en krijg je een fysiek exemplaar van de CD thuisgestuurd. (dit is inclusief btw en verzendkosten).

 • € 10 of meer
  Digitale Download

  Super bedankt voor jouw steun. Je kiest met deze donatie voor de digitale download. Zodra het mixen en masteren af is, en we de muziek 'de wereld in' sturen, krijg jij als eerst de digitale download toegestuurd.

 • € 40 of meer
  Zwoel gezwijmel: een videoboodschap - serenade voor je geliefde!

  Wil jij jouw geliefde (of secret crush) verrassen met een serenade gezongen door mij? Ik neem een kort filmpje voor je op waarin ik het lievelingslied zing van diegene waar de serenade voor bedoeld is, en vertel diegene dat de verrassing van jou kwam. Ik speel dus voor zingende cupido! (Of heb je liever een zwoel gezongen lied, speciaal voor jou? Ook dat kan natuurlijk ;) Samen overleggen we welk lied dit kan zijn. My Funny Valentine? Everytime We Say Goodbye? Welk liedje laat jouw hart smelten? ❤️

 • € 75 of meer
  CD plus VIPtickets releaseconcert

  Bedankt voor jouw steun! Je krijgt de CD plus VIPtickets voor het releaseconcert (jouw naam komt op de gastenlijst, en er staat een drankje voor je klaar om samen te proosten)

 • € 700 of meer
  Huiskamerconcert van Elsie Nouvel

  Wauw, te gek! Wat een bedrag. Ik kom graag een prive concertje bij je geven! Je mag zelfs een verzoeknummer doorgeven, die studeren we voor je in. (het concert vindt plaats binnen Nederland, uiteraard. Maar als je een villa aan het strand in Spanje hebt, dan mag dat ook ;)) Samen bedenken we hoe we een leuk concertje kunnen organiseren bij jou. Alleen voor jou en je geliefde, of nodig je al je buren uit voor een tuin concert? Lets do it!

 • € 2.500 of meer
  Lets get crazy: Jouw naam getatoeëerd

  Je moet wat over hebben voor je dromen, nietwaar? Ik laat jouw naam tatoeëren! Dit is legendarische steun, dat verdient een legendatische tegenprestatie ;)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023