Hoera!! Mike Van Eck - Guerrilla Goblins: Jouw avontuur begint is geslaagd!

Dankzij 24 donaties die samen € 2.064 opleverden voor Mike Van Eck.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Guerrilla Goblins: Jouw avontuur begint

Een fantastisch Nederlandstalig (beginners)avontuur voor Dungeons & Dragons.

Mike Van Eck
Mike Van Eck

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Reward hoarder

  Je ontvangt het avontuur in zowel boek- als pdf-vorm. Daarnaast wordt jouw naam in het boek vermeld & ontvang je de reward Co-DM (zie hieronder).

 • € 15 of meer
  Let's get digital

  Je ontvangt een digitale versie (PDF) van het boek.

 • € 20 of meer
  For name and glory

  Jouw naam wordt in het boek vermeld als een van de donateurs.

 • € 29 of meer
  Boekenwurm

  Je ontvangt een ruim 60 pagina tellend boek (softcover) van dit avontuur. Naast het fysieke boek ontvang je ook een PDF versie van het boek.

 • € 45 of meer
  Co-DM

  Samen met mij maak je één NPC voor in het boek. Jouw ideeën zullen zoveel mogelijk gevolgd worden. Let op, beledigende en ongepaste karakters zijn niet toegestaan. Daarnaast is het van belang dat de NPC past in het verhaal. De auteursrechten van het karakter zullen in gedeeld eigendom zijn van jou en mij. Dit betekent dat wij beiden gebruik mogen maken van het karakter voor commerciële doeleinden zonder dat een van ons daarvoor een vergoeding aan de ander is verschuldigd.

 • € 90 of meer
  DM sessie (1 sessie)

  Ik zal het eerste avontuur van mijn boek voor jou en maximaal 6 anderen DM'en. Jullie gebruiken de in het boek opgenomen pre-made characters. Daarnaast is het mogelijk om door jullie zelf, voorafgaand aan de sessie, gemaakte karakters te gebruiken. Ook ontvang je de rewards van 'Boekenwurm'.

 • € 110 of meer
  2 D&D sessies

  Ik organiseer twee sessies voor beginnende spelers. Bij de eerste sessie introduceer ik jullie met de regels van D&D en help ik jullie bij het maken van eigen karakters. Tijdens de tweede sessie spelen we gezamenlijk het eerste avontuur van het boek, waarbij ik als spelleider zal optreden. Daarnaast ontvang je de rewards van 'Boekenwurm'.

 • € 125 of meer
  Basiscursus DM'en (spelleider)

  Je ontvangt alle beloningen van Boekenwurm. Daarnaast organiseer ik twee digitale sessies. Bij de sessies zullen maximaal 4 andere beginnende DM's aanwezig zijn. In de eerste sessie zal ik jullie de basisbeginselen van het DM'en aanleren. Tijdens de eerste sessie zal ik de eerste quest van mijn boek voor jullie DM'en. Hierdoor zijn jullie goed voorbereid voor jullie eerste sessie als DM. In een tweede sessie zal ik het eerste avontuur voor het boek voor jullie DM'en, zodat je optimaal voorbereid bent voor de eerste sessie met jouw eigen groep.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023