Hoera!! Tobias - GILLS de film is geslaagd!

Dankzij 125 donaties die samen € 6.010 opleverden voor Tobias.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

GILLS de film

GILLS; de absurde tragikomische afstudeerfilm van Tobias Kersloot.

Tobias
Tobias
filmmaker

twee studenten van de AHK die in 2022 een afstudeerfilm maken

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Boodschap

  Julia schenkt je een speciale videoBOODSCHAP. Julia is nogal een lastige eter. Dus dit bedrag geeft haar mogelijkheden om voedsel te benuttigen waar ze zich prettig bij voelt. Julia eet het liefst elke dag haring uit een pot. Toen de zuurgraad van de haring er voor zorgden dat haar tanden steeds geler werden is ze daarmee gestopt. Niet uit ijdelheid. Maar omdat ze er klaar mee was dat mensen haar daar continue op attendeerde. Ze is overgestapt op tonijn uit blik. Op water. Olie is namelijk te vet en beïnvloed haar stoelgang op een negatieve manier.

 • € 10 of meer
  Tien vissen. Wauw! Bedankt

  Vroeger fantaseerde Julia vaak dat ze een vis was. Onder water had niemand iets van haar nodig. Toen Julia 10 was verloor ze echter het vermogen om dat te fantaseren. Deze vissen doen haar dus goed. Bedankt. Ze kan ze alleen niet verzorgen want ze staat op het punt voorgoed te verdwijnen. Ik besef me eigenlijk nu pas dat dit dus ook niet echt een goed idee was. Sorry. Maar alsnog bedankt.

 • € 25 of meer
  2 keer een volle brommer tank.

  Julia is verslaafd aan de geur van benzine. Als kind heeft ze ooit voor 24 dagen een bezoek verbod gehad bij het plaatselijke tankstation omdat ze uren lang aan de pomp slangen zat te ruiken en daardoor automobilisten ophield. Het weerhield haar niet toch elke dag weer te komen. Julia ruikt soms nog steeds stiekem aan een klein flesje ongelood super98 als ze niet kan slapen. Achter Johans rug om uiteraard.

 • € 50 of meer
  Boodschap

  Julia schenkt je een speciale videoBOODSCHAP. Julia is nogal een lastige eter. Dus dit bedrag geeft haar mogelijkheden om voedsel te benuttigen waar ze zich prettig bij voelt. Julia eet het liefst elke dag haring uit een pot. Ze is daar echter mee gestopt omdat de zuurgraad haar tanden steeds geler maakte. Ze stopte niet uit ijdelheid. Maar omdat ze er klaar mee was dat mensen haar daar continue op aanspraken. Ze is overgestapt op tonijn. Op water. Olie is namelijk te vet.

 • € 75 of meer
  Poster

  Een poster van de film komt je kant op. Julia plakte haar posters altijd verkeerd om op. Met het plaatje tegen de wand aan. Ze hoorde haar moeder namelijk ooit paniekeren over het feit dat er muizen tussen hun muren leefde. Julia hoopte haar kamer op die manier aantrekkelijk te maken voor de muizen. In tegenstelling tot haar moeder wilde ze namelijk juist vriendschap met ze sluiten. Vriendschap is er gekomen tussen haar en muis Louis. Of het door de posters kwam weet Julia tot op de dag van vandaag niet. Louis was een muis met veel stijl en smaak. Hij werd 1 jaar en 166 dagen oud. Julia bewaard hem nog steeds in een oude broodtrommel. RIP

 • € 150 of meer
  Slimfit! Outfit.

  Trek je mooie kleren maar uit de kast. Want jij gaat naar een screening van Julia’s film. Julia’s IQ is 150. Net als het door jou gegeven bedrag. Ze is dus SLIM. Maar niet slimFit. Ze zou zichzelf namelijk niet omschrijven als fit. Ook niet als NIET fit. Ze denkt er gewoon niet veel over na, over haar fitheid. Is haar goedrecht toch?

 • € 200 of meer
  Naamsbekendheid

  Je naam komt op de aftiteling. Julia heeft haar naam altijd doorsnee gevonden. Ze had liever Clementine geheten. Maar kwam daar op terug toen ze begreep dat dat een mandarijnsoort is. Dit omdat ze het een vies gegeven vind dat men die vrucht met zijn, haar of hen handen uit elkaar trekt en dan vervolgens in de mond steekt. En omdat de schillen vaak losslingerend achterblijven. Ook vind ze de geur verwarrend en erg dominant.

 • € 500 of meer
  Julia nodigt je bij deze uit!

  Julia staat liever niet in de schijnwerpers. Maar je bent bij deze uitgenodigd voor de première. Dat weet Julia zelf nog niet. Dat komt omdat ze andere dingen aan haar hoofd heeft. Maar geen zorgen we lichten haar in.

 • € 1.000 of meer
  Spons

  Wauw. Je bent hoofdSPONS. Je krijgt een speciale VIP behandeling op de premiere van Julia. Met een hapje en een drankje. Bedankt. Als Julia echt veel geld gaat verdienen wilt ze een huis aanschaffen die ze volledig kan beplakken met spons, zodat ze zich vervolgens dagen lang kan vermaken met zichzelf tegen muren aan te smijten, dit alles volledig pijnloos, De klap word namelijk opgevangen door de sponzen. Slim he?

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023