Hoera!! Pauline Redlich - Doneer en help Zeikwijf het theater in! is geslaagd!

Dankzij 29 donaties die samen € 4.660 opleverden voor Pauline Redlich.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Doneer en help Zeikwijf het theater in!

Theater Surprise Show Zeikwijf is pure (h)erkenning voor iedereen die met mantelzorgen te maken heeft

Pauline Redlich
Pauline Redlich
Zorgmoeder & Zeikwijf

Theater surprise show Zeikwijf van Pauline Redlich is speciaal voor (mantel)zorgers, zorgverleners, friends en iedereen die zichzelf vergeet

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  2 tickets voor Zeikwijf, pauzedrankjes + persoonlijke video-uitnodiging

  Gratis naar Theater Surprise Show Zeikwijf (voor 2 personen) op vrijdagavond 24 juni 2022 in theater De Gruitpoort in Doetinchem, inclusief gratis pauzedrankje. Ook krijg je een persoonlijke videoboodschap (speciaal ingesproken door Pauline) waarmee jij, degene die je meeneemt uit kunt nodigen en verrassen.

 • € 10 of meer
  Sympathiek dat je Zeikwijf steunt. Je ontvangt mijn bedankje in je mailbox

  Ieder bedrag is van harte welkom. Pauline en het publiek maken een selfie tijdens de show en die foto krijg jij als dank in je mailbox! Namens alle toekomstige bezoekers van Theater Surprise Show Zeikwijf ontzettend bedankt voor het helpen om dit project in het theater te krijgen.

 • € 25 of meer
  1 ticket voor Zeikwijf, pauzedrankje + persoonlijk berichtje op 'the day after'

  Gratis naar Theater Surprise Show Zeikwijf (voor 1 persoon) op vrijdagavond 24 juni 2022 in theater De Gruitpoort in Doetinchem, inclusief gratis pauzedrankje + persoonlijk berichtje van Pauline op 'the day after'

 • € 35 of meer
  Online workshop intuïtief schrijven, laagdrempelig, vrolijk en fijn

  Kun je op 24 juni niet komen of ben je niet in staat om te reizen, maar wil je mij wel graag persoonlijk ontmoeten? Dan is mijn beroemde en laagdrempelige online workshop ‘intuïtief schrijven’ zeker een aanrader. Samen met mij en een groepje gelijkgestemden krijg je prachtige inzichten en voel je je al snel spontaan en blij. Je ontvangt een voucher voor gratis deelname, die je in kunt wisselen voor een dag die jou uitkomt. Ik plan regelmatig nieuwe data.

 • € 75 of meer
  2 tickets voor Zeikwijf, pauzedrankjes + Meet & Greet

  Gratis naar Theater Surprise Show Zeikwijf (voor 2 personen) op vrijdagavond 24 juni 2022 in theater De Gruitpoort in Doetinchem, inclusief pauzedrankje + uitnodiging voor de Meet & Greet na afloop.

 • € 125 of meer
  Wandelcoaching in het Montferlandse bos, quality time inclusief heerlijke lunch

  Als mediator, coach en mantelzorg-ervaringsdeskundige wandel ik met jou door het Montferlandse bos. Jij praat en ik luister. Ik stel je vragen waar je stil van wordt. Die diep gaan en je zeker weten helpen om verder te kunnen. Quality time voor jou! Omdat je het waard bent. Omdat, als jij instort, alles in stort. En omdat we dat willen voorkomen. Onderweg lunchen we samen, uiteraard op mijn kosten. Dag en tijd in overleg,

 • € 225 of meer
  6 tickets voor Zeikwijf, pauzedrankjes + Meet & Greet

  Gratis naar Theater Surprise Show Zeikwijf (voor 6 personen) op vrijdagavond 24 juni 2022 in theater De Gruitpoort in Doetinchem, inclusief pauzedrankje + uitnodiging voor de Meet & Greet na afloop

 • € 275 of meer
  Dit is het mooiste zelfzorgpakket ter wereld

  2 tickets voor Zeikwijf, inclusief pauzedrankje - Persoonlijke video van Pauline om degene die jij meeneemt uit te nodigen en te verrassen - Uitnodiging voor de meet en greet na afloop voor jullie beiden - Een selfie van Pauline met het publiek in jouw mailbox - Persoonlijk bericht van Pauline op 'the day after' - Voucher voor mijn online workshop 'Intuïtief schrijven' en als klap op de vuurpijl - Wandelcoaching in het Montferlandse Bos, inclusief lunch (voor 2 personen, binnen 1 afspraak).

 • € 500 of meer
  Zeikwijf voor jouw gezelschap, op een dag en locatie naar keuze

  Theater Surprise Show Zeikwijf speciaal gespeeld voor jouw eigen gezelschap (van max. 15 personen) op jouw locatie in NL. Dag en plaats in overleg. (950 euro tot 30 personen en 1250 euro tot 40 personen).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023