Hoera!! Jolanda Zwoferink - Handelseditie van boek 'Het Bach-orgel' is geslaagd!

Dankzij 80 donaties die samen € 7.744 opleverden voor Jolanda Zwoferink.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Handelseditie van boek 'Het Bach-orgel'

Handelseditie van het proefschrift van Jolanda Zwoferink, genaamd: 'Het Bach-orgel'

Jolanda Zwoferink
Jolanda Zwoferink
Musicus, onderzoeker

11 februari jl. promoveerde Jolanda Zwoferink aan de Katholieke Universiteit / LUCA School of arts te Leuven op het onderwerp 'Bach-orgel'.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Vrije toegang tot klavecimbelconcert Ton Koopman & Tini Mathot

  Vrije toegang tot het klavecimbelconcert van Ton Koopman en Tini Mathot. Concert op twee klavecimbels op 13 oktober 2022. Locatie: Bovenkerk, Kampen. Voorafgaand aan dit concert is er een kort recital op het Hinsz-orgel waarin de onderzoeksresultaten van Zwoferinks Bach-research worden gepresenteerd. Organisten zijn Henco de Berg en Jolanda Zwoferink. Tevens vindt de presentatie plaats van de handelseditie van het proefschrift 'Het Bach-orgel'. Aanvang: 19.30 uur. Na afloop is er een korte receptie.

 • € 15 of meer
  Vrij toegang orgelconcert Jolanda Zwoferink

  Vrije toegang tot orgelconcert van Jolanda Zwoferink op het Kam-orgel en het Bach-orgel van de Grote Kerk te Dordrecht op 15 oktober 2022, waarbij de onderzoeksresultaten van Zwoferinks Bach-research worden gepresenteerd. Tevens vindt de presentatie plaats van de handelseditie van het proefschrift 'Het Bach-orgel'. Aanvang: 16.00 uur. Na afloop is er een korte receptie.

 • € 30 of meer
  Gratis cd

  Toezending van de cd Jolanda Zwoferink, Gottfried Silbermann-orgel Kathedrale Ss. Trinitatis, Dresden - Orgelwerke J.S. Bach - Volume III.

 • € 60 of meer
  Toegang tot Bach-symposium

  Vrije toegang tot het Bach-symposium dat Jolanda Zwoferink geeft aan het Hinsz-orgel van de Bovenkerk te Kampen. Zwoferink houdt een lezing over haar Bach-Silbermann-onderzoek, bespreekt de onderzoeksresultaten en neemt u mee naar het "Bach-orgel" en Hinsz-orgel van de Bovenkerk te Kampen om de onderzoeksresultaten te tonen. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Datum: 20 oktober. Aanvang 13.30 uur.

 • € 250 of meer
  Toezending van handelseditie 'Het Bach-orgel', drie cd's en concerten

  Bij de toezending van de handelseditie van het boek 'Het Bach-orgel' ontvangt u drie cd's van Jolanda Zwoferink, die het Gottfried Silbermann-orgel van de Kathedrale Ss. Trinitatis te Dresden bespeelt met orgelwerken van Johann Sebastian Bach. Bovendien bent u welkom op het orgelconcert van Henco de Berg en Jolanda Zwoferink en het klavecimbelconcert van Ton Koopman en Tini Mathot op 13 oktober 19.30 uur in de Bovenkerk te Kampen (met aansluitende receptie) en het orgelconcert van Jolanda Zwoferink op 15 oktober 16.00 uur in de Grote Kerk te Dordrecht.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023