Hoera!! Michiel Jonkers - Help het Domstad Jeugd Orkest op weg is geslaagd!

Dankzij 70 donaties die samen € 3.220 opleverden voor Michiel Jonkers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help het Domstad Jeugd Orkest op weg

Steun de concertreis van het Domstad Jeugdorkest en help ons een paar kilometer op weg naar Luxemburg.

Michiel Jonkers
Michiel Jonkers
Jeugdsymfonieorkest

Het Domstad Jeugd Orkest is hét jeugdsymfonieorkest van Utrecht dat regelmatig optreedt in de stad. Van Tivoli/Vredenburg tot Oude Gracht.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Een tas speciaal ontworpen voor de DJO orkestreis

  Voor de deelnemers aan de orkestreis is een tas ontworpen speciaal voor de orkestreis 2022. Er zijn vijf exemplaren beschikbaar voor donateurs die ons in de laatste twee dagen van onze campagne nog een stukje verder op weg helpen naar Luxemburg!

 • € 10 of meer
  Een digitaal reis- en fotoverslag van onze concertreis

  Iedereen die een bijdrage levert ontvangt na afloop van onze reis een verslag van onze belevenissen in Luxemburg. Voor zes euro meer maak je kans om zelf het Domstad Jeugd Orkest te mogen dirigeren.

 • € 16 of meer
  Kans om zelf het Domstad Jeugd Orkest te dirigeren

  Iedereen die ons tenminste twee kilometer (16 euro) op weg helpt naar Luxemburg maakt kans op de mogelijkheid om een keer zelf het Domstad Jeugd Orkest te dirigeren met een stuk uit het repertoire naar keuze. We verloten één directie onder alle donateurs die 16 euro of meer doneren.

 • € 24 of meer
  Een kaartje uit Luxemburg in ruil voor drie kilometer op weg

  Als je ons ten minste 3 kilometer (24 euro) op weg helpt, dan ontvang je van een van onze orkestleden een ansichtkaartje uit Luxemburg.

 • € 40 of meer
  Een persoonlijke videoboodschap uit Luxemburg van een orkestlid naar keuze

  Sponsor een orkestlid naar keuze en ontvang naast een digitaal reis- en fotoverslag ook een persoonlijke videoboodschap van het gesponsorde orkestlid

 • € 80 of meer
  Twee VIP kaartjes voor ons zomerconcert in ruil voor tien kilometer op weg

  Ben je benieuwd wat we in Luxemburg hebben gespeeld, dan nodigen we je uit voor ons zomerconcert begin juli in Utrecht waarin een paar stukken op het programa zullen staan die we in Luxemburg gaan spelen.

 • € 240 of meer
  Zelf het Domstad Jeugd Orkest dirigeren

  Wil je zeker weten dat je het Domstad Jeugd Orkest mag dirigeren, help ons dan 30 kilometer op weg (240 euro) en dan nodigen we je uit om na onze concertreis een stuk uit ons repertoire te dirigeren.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023