Restauratie Maarschalkerweerd orgel

een project van Orgel Rumpts Kerkje — Rumpt, Nederland
Restauratie Maarschalkerweerd orgel

In een dorpje in de mooie Betuwe staat een groots klein orgel wat graag weer wil klinken als weleer.

Orgel Rumpts Kerkje
Orgel Rumpts Kerkje
Erfgoedbeheerders

Het Rumpts Kerkje is een inspirerende plek waar erfgoed, kunst en cultuur samengaat met landelijke rust.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 60 of meer
  Twee kaartjes voor het feestelijke heringebruiknameconcert.

  Op zaterdagavond 17 september wordt het gerestaureerde orgel feestelijk in gebruik genomen door Bert van den Brink en een speciale muzikale gast. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

 • € 15 of meer
  Donatie zonder tegenprestatie

  We zijn u heel erg dankbaar. Uw gulle gift komt geheel ten goede aan de restauratie van dit bijzondere Rijksmonumentale orgel.

 • € 25 of meer
  Persoonlijk bedankkaartje

  Om u te bedanken sturen we u een persoonlijk kaartje. We laten speciaal hiervoor een unieke kaart ontwerpen die we opsturen in een handgevouwen muziekenvelop.

 • € 40 of meer
  Bespeel het orgel

  Als je het orgel zelf eens wilt bespelen dan kan dat. Je gaat samen met Bart van den Goorbergh, eigenaar van het orgel naar boven en kan het daar 20 minuten lang bespelen. Deze mogelijkheid bieden we graag aan (amateur) organisten die goed weten hoe ze met een orgel om moeten gaan. Natuurlijk is er een lekker kop koffie of thee met wat lekkers vooraf of nadien.

 • € 50 of meer
  Koffie/thee met vers gemaakt gebak voor twee personen.

  Bij het Rumpts Kerkje kun je ook heerlijk koffie of thee drinken. Bij je bezoekje aan dit bijzondere Rijksmonument krijg je na het bekijken van het gerestaureerde orgel voor twee personen koffie/thee en door Margreet vers gebakken taart. Deze tegenpresatie is geldig t/m augustus 2023. We sturen u een tegoedbon. Ook leuk om iemand cadeau te doen! Kijk op de site voor onze openingsdagen van de theetuin. www.rumptskerkje.nl

 • € 75 of meer
  Borrelen bij het Rumpts Kerkje

  Bij het Rumpts Kerkje kun je ook heerlijk borrelen. Bij je bezoekje aan dit bijzondere Rijksmonument krijg je na het bekijken van het gerestaureerde orgel voor twee personen een lekker glas wijn en een rijkbelegde borrelplank. Deze tegenpresatie is geldig t/m augustus 2023. We sturen u een tegoedbon. Kijk op de site voor onze openingsdagen van de theetuin. www.rumptskerkje.nl augustus 2023 verwachte levertijd Bezorgadres vereist

 • € 100 of meer
  Meet and greet Leo van Doeselaar

  Op zondag 9 oktober geeft Leo van Doeselaar, organist van onder andere het grote Maarschalkerweerd orgel in het Concertgebouw Amsterdam een concert op ons Maarschalkerweerd orgel. We ontvangen je graag met een lunch in ons mooie kerkje. Leo van Doeselaar laat je daarna het orgel van binnen en buiten zien en zal meer vertellen over deze beroemde Utrechtse orgelbouwfamilie. Aansluitend geeft Leo een concert op het orgel waarbij je van harte uitgenodigd bent.

 • € 300 of meer
  Persoonlijke video byte van Bert van den Brink

  Bert van den Brink is een musicus van uitzonderlijke klasse. Hij is een van de grootste improvisatoren die Nederland rijk is. Speciaal voor jou maakt Bert een improvisatie op jouw gekozen lievelingsmelodie. Dit kan bijvoorbeeld een psalm zijn maar ook een (pop) liedje. Je ontvangt een persoonlijke bedankbrief en een link om de video te openen. De video wordt nog dit jaar voor je gemaakt. Desgewenst vermelden we je naam op onze site.

 • € 2.500 of meer
  Exclusief besloten orgelconcert met hightea

  Dit is de kans om in een privesetting met je gasten te genieten van een exclusief orgelconcert en van alles wat ons mooie Rijksmonument te bieden heeft. Kies zelf of in overleg met ons een organist( max gage 500 euro), stel zelf of in overleg met ons een mooi muzikaal programma samen en geniet tussendoor van een luxe driegangen hightea. Deze tegenprestatie kan helaas niet in de koude winterperiode plaatsvinden. Aantal gasten maximaal 40.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022