Hoera!! Jasper van Buren - MANU is geslaagd!

Dankzij 52 donaties die samen € 5.600 opleverden voor Jasper van Buren.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

MANU

Korte fictiefilm over identiteit, trauma en reflectie. Help je ons om deze Arthouse film te produceren?

Jasper van Buren
Jasper van Buren
Student, Producent / NAVB

Ik studeer dit jaar af met mijn afstudeerfilm aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Whoop Whoop bedankt!

  Je krijgt de officiële filmposter thuis opgestuurd, de makers zullen deze voor je signeren. Daarnaast krijg je ook nog eens de aller mooiste film stills in de hoogste kwaliteit digitaal opgestuurd.

 • € 10 of meer
  Aardig!

  Alle kleine beetjes helpen, we zijn super blij met je steun! Je brengt ons dichterbij onze droom. Als dank versturen wij jou 3 verschillende digitale filmposters.

 • € 30 of meer
  Yesss, dankjewel!

  We laten je graag zien hoe de draaidagen zijn verlopen. Je ontvangt de exclusieve behind-the-scenes video.

 • € 100 of meer
  Wauw! Enorm bedankt!!

  Jij als speciale donateur krijgt het totale montage proces mee. Je krijgt 4 verschillende offline versies van de film. Voordat de film in première gaat zit jij er al bovenop!

 • € 250 of meer
  Wat een bedrag, dankjewel! Je komt in de film!

  Je naam of logo komt onder het kopje 'bedankjes' te staan in de aftiteling. Om je nog meer te bedanken nodigen we je graag uit op één van onze draaidagen.

 • € 500 of meer
  Ontzettend bedankt! Kom je ook op de première?

  Uiteraard komt jou naam of logo ook onder het kopje 'bedankjes' in de aftiteling te staan. We nodigen je graag uit voor de première in de bioscoop bij FC Heyena! Ook krijg je inzichten in het officiële script. Als donateur mag jij een kleine aanpassing doen in het script. (In overleg met de schrijvers)

 • € 1.000 of meer
  Ongelofelijk........!!

  We zullen je zien als officiële sponsor. Je krijgt de film digitaal opgestuurd zodat je de film kan kijken waar en wanneer jij wil. Daarnaast krijg je een prominente plek onder het kopje ‘deze film is gesponsord door' in de aftiteling en sta je ook nog eens vermeld op de filmposter. Uiteraard nodigen we je graag uit voor de première in FC Heyena, hierbij mag je 2 gasten meenemen. Wij als makers willen je graag ontmoeten, wanneer maken we kennis? En wat kunnen we nog meer voor jou betekenen?

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023