Symphonica Stadshagen

een project van Bastiaan Roeters — Zwolle, Nederland
Symphonica Stadshagen

Gun Stadshagen meer cultuur én gezelligheid! Steun het event Symphonica Stadshagen op 25 juni 2022.

Bastiaan Roeters
Bastiaan Roeters

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Online zangworkshop

  Bij een donatie van € 50 kun je kiezen welke tegenprestatie je wilt ontvangen. Doe mee met de online workshop van Zing als Vanzelf of kies voor 2 privémuzieklessen van het Fluithuis (hoorn of dwarsfluit). Wij nemen na donatie contact met je over jouw keuze.

 • € 10 of meer
  Vriend van Symphonica Stadshagen

  Symphonica Stadshagen is gratis. Maar kost achter de schermen veel tijd, geld en liefde van geweldige vrijwilligers. Kom jij langs en wil je dat het een jaarlijks terugkerend event wordt in Stadshagen? Voor tien euro word jij 'vriend van Symphonica Stadshagen'. Dank!

 • € 30 of meer
  Exclusief Symphonica Stadshagen t-shirt

  Doneer 30 euro en je mag jezelf eigenaar noemen van een exclusief Symphonica Stadshagen t-shirt! Het t-shirt wordt zo snel mogelijk opgestuurd, zodat je er binnenkort trots mee kunt rondlopen.

 • € 100 of meer
  Exclusieve meet & greet met de artiesten

  Ontmoet de sterren! Je krijgt een kijkje achter de schermen en ontmoet de zangers die optreden tijdens het concert. Wij nemen contact met je op om dit moment te plannen.

 • € 250 of meer
  2 VIP lounge kaarten

  Ontvang de beste plekken voor het openluchtconcert in de VIP Lounge voor twee personen. De avond kun je genieten van gratis drankjes en het is de ideale plek om te netwerken met andere financiers en partners. Bovendien wordt jouw naam vermeld op onze website als financier.

 • € 500 of meer
  Privé zangles of orkestdirectie

  Bij een donatie van € 500 kun je kiezen welke tegenprestatie je wilt ontvangen. Krijg exclusieve één-op-één zangcoaching van Bert van de Wetering of krijg een exclusieve orkestdirectie coaching van Albert Dam. Voor elke mogelijkheid zijn er maximaal twee plaatsen beschikbaar. Wij nemen na donatie contact met je over jouw keuze.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023