Hoera!! Marco Hulsebos - Struikelstenen in Muziek is geslaagd!

Dankzij 128 donaties die samen € 17.830 opleverden voor Marco Hulsebos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Struikelstenen in Muziek

Oorlog is hel. Dus schreven we liedjes bij de Kamper Struikelstenen. Met jouw hulp kunnen we ze opnemen!

Marco Hulsebos
Marco Hulsebos
Struikelstenen in Muziek

Onder elke struikelsteen in Kampen schuilt een verhaal van geweld, onderdrukking of verzet. Onze Stichting vertelt het in beeld en muziek.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  De primeurs én de CD

  Bedankt voor je bijdrage. Je krijgt de luxe CD met alle liederen en een boekje met alle teksten. En natuurlijk krijg ook jij alle primeurs!

 • € 10 of meer
  Jij hebt de primeurs!

  Bedankt! Jij hoort het nieuws als eerste en krijgt als eerste toegang tot de liedjes, We geven je een seintje als de voorverkoop van de premiére start.

 • € 150 of meer
  2 première-kaartjes, 1 CD en het boek ‘Misrekening’

  Dank voor je gulle bijdrage. Je ontvangt 2 kaartjes voor de premièrevoorstelling op 17 april in de Stadsgehoorzaal Kampen. En natuurlijk de CD met alle liederen. Tevens ontvang je het boek ‘Misrekening’ van de Kamper schrijver Robert Terpstra.

 • € 500 of meer
  Welkom bij onze sponsorclub!

  Hulde! Als sponsor prijkt je logo op onze website en ontvang je 10 kaartjes voor de premièrevoorstelling op 17 april in de Stadsgehoorzaal Kampen. Verder krijg je 5 CD's met alle liederen en 5 boeken ‘Misrekening’ van de Kamper schrijver Robert Terpstra.

 • € 1.000 of meer
  Je adopteert dit project

  Fantastisch, zoveel betrokkenheid! Met jouw bijdrage ben jij één van de 5 personen of organisaties die dit project adopteren. Je logo komt op de CD, het CD-boekje en de website. Je krijgt 10 CD's, 10 boeken 'Misrekening' van de Kamper schrijver Robert Terpstra en 20 kaartjes voor de première op 17 april. Tevens kun je die dag je bedrijf of organisatie presenteren via een stand of desk in de Stadsgehoorzaal.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023