Hoera!! Eva & Inez - Wat ik niet vergeet is geslaagd!

Dankzij 173 donaties die samen € 10.135 opleverden voor Eva & Inez.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wat ik niet vergeet

Wij willen naast de verdrietige kant laten zien wat er nog wél mogelijk is wanneer je dementie hebt.

Eva & Inez
Eva & Inez
Studenten minor Campusdoc

Wij zijn Eva Dullaart en Inez Kort, twee studenten uit Amsterdam. We delen een passie voor creativiteit, film & journalistieke onderwerpen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  We willen je wat vertellen!!

  Wow, wow! Om jou te bedanken sturen we je graag, naast onze updates, een persoonlijke videoboodschap toe!! : )

 • € 10 of meer
  Dank, dank, dank!

  Inderaad, dank voor je donatie!! Je geeft ons een duwtje in de goede richting ; ) Op onze Instagrampagina @watiknietvergeet_dedocu houden we je op de hoogte van ons proces!

 • € 25 of meer
  Jij krijgt Joeri's passie!

  Wauw, bedankt! Schrijven doet Joeri maar al te graag en daarom houden wij jou op de hoogte via de mail met onze updates rondom het maken van deze documentaire.

 • € 150 of meer
  Exclusieve (vergeten) beelden!

  Wat een top donatie!! Bij het maken van deze documentaire komt van alles kijken en om jou daarin mee te nemen geven we je (naast de updates en videoboodschap) een kijkje achter de schermen. Alle dingen die we vergeten tijdens het kijken van de film zie jij in deze video!

 • € 250 of meer
  Een herinnering voor thuis!

  Bizar!! Hoe kunnen we jou bedanken? Om je donatie te vereeuwigen sturen we je de link naar onze documentaire als herinnering voor thuis! Zo kun je hem niet vergeten!

 • € 500 of meer
  Dit vergeten wij nooit meer!

  Whaaa heel erg bedankt voor deze gift! Om jou (naast de andere tegenprestaties) ook iets terug te geven, willen we jouw (bedrijfs) naam graag een plekje geven op de aftiteling. Zo word je nooit vergeten! Ook bieden we je graag een ticket voor de premiere!

 • € 1.000 of meer
  Jij ziet de mens in demensie!

  Deze quote komt van Joeri zelf. Ook Joeri en zijn gezin zijn je eeuwig dankbaar voor deze donatie. We bieden u graag een plek op de aftiteling met niet alleen uw naam, maar óók logo prominent in beeld. Daarnaast ontvangt u een ticket voor de premiere! Nogmaals, veel dank!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023