Hoera!! Tjanne & Amber - Liever Zonder is geslaagd!

Dankzij 106 donaties die samen € 4.268 opleverden voor Tjanne & Amber.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Liever Zonder

Een documentaire over een jonge vrouw die zich identificeert binnen het aseksuele spectrum.

Tjanne & Amber
Tjanne & Amber
Filmmakers

Wij zijn Tjanne van der Sanden (20) en Amber IJpelaar (21): twee jonge filmmakers met een gedeelde passie voor documentaires.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Het perfecte plaatje!

  Ontzettend bedankt dat jij ons wilt steunen! Jij bent geweldig! Daarom nemen wij jou volledig mee in ons maakproces. Want er komen niet alleen exclusieve behind the scenes beelden jouw kant op, maar ook krijg jij als allereerste ‘stills’ uit de film te zien!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Wat tof dat jij ons steunt! Dankzij jouw donatie zijn wij een stapje dichterbij het realiseren van onze film. Wij zijn jou eeuwig dankbaar!

 • € 25 of meer
  Een persoonlijk bedankje!

  Bedankt voor je steun! Een video bedankje komt jouw kant op.

 • € 50 of meer
  You've got mail!

  We zijn erg blij met je donatie! Als tegenprestatie sturen we je graag eens in de twee weken e-mails met updates over onze documentaire met onder andere behind the scenes video’s. Op deze manier krijg je alvast een exclusieve inkijk in het maakproces!

 • € 100 of meer
  Om in te lijsten!

  We zijn enorm blij met je donatie en willen je graag bedanken. We sturen je niet alleen onze updates via de mail, maar ook sturen wij de fysieke filmposter naar je op!

 • € 200 of meer
  Thuis première!

  Yes! Wat ontzettend tof dat je een donatie heeft gedaan. Onze dank is groot! Zodra de documentaire af is, krijg je een link van de film toegestuurd. Zo kun je de documentaire zien wanneer je wilt, samen met wie je wilt!

 • € 500 of meer
  Vermelding in de aftiteling!

  We staan versteld van deze mooie bijdrage! Hiervoor zijn we je eeuwig dankbaar. Dankzij jou kunnen we de film nóg mooier maken en daarom zal jouw bedrijfs(naam) verschijnen in de aftiteling.

 • € 1.000 of meer
  The full package!

  Wauw! We zijn sprakeloos!!! Deze bijdrage zorgt ervoor dat de documentaire naar een ander niveau getild kan worden. Als teken van dank zal je naam en/of logo in de aftiteling verschijnen en ontvang je kaartjes om hoogstpersoonlijk aanwezig te kunnen zijn bij de CampusDoc première in juni. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Daarnaast verzorgen wij ook een door ons samengesteld VIP pakket speciaal voor jullie! Uiteraard sturen we je ook al het bovenstaande toe!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023