Hoera!! Rob Marrevee - "Vaderland" is geslaagd!

Dankzij 244 donaties die samen € 16.868 opleverden voor Rob Marrevee.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

"Vaderland"

Het verhaal van een adoptievader over 21 jaar vaderschap van twee biologische broertjes, echte kerels nu.

Rob Marrevee
Rob Marrevee
Coach

Coach leiderschap en ondernemerschap voor mannen met ambitie

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 29 of meer
  Theaterticket en boekpresentatie 19 juni

  Fantastisch dat je naar de voorstelling komt. Je krijgt een kopje Ethiopische koffie vooraf en twee drankjes voor tijdens de boekpresentatie op de mooie lokatie met uitzicht op de Waal en Waalbrug .

 • € 20 of meer
  Theaterticket 20 juni

  Wat geweldig dat je naar de voorstelling komt. Je krijgt een mooi plekje tijdens de voorstelling, met een kopje Ethiopische koffie vooraf.

 • € 23 of meer
  Theaterticket 23 juni

  Wat geweldig dat je naar de voorstelling komt. Je krijgt een mooi plekje tijdens de voorstelling, met een kopje Ethiopische koffie vooraf.

 • € 25 of meer
  Boek Vaderland thuis ontvangen

  Ik ben je eeuwig dankbaar dat je mijn boek wilt lezen. Jouw exemplaar ontvang je bij jou thuis per post, persoonlijk gesigneerd door Rob.

 • € 60 of meer
  2 tickets voor 20 juni en het boek

  Geweldig. Je komt gezellig met zijn tweeën naar de voorstelling in 't Hert inclusief een kopje Ethiopische koffie en ontvangt daar het boek.

 • € 63 of meer
  2 tickets voor 23 juni en het boek

  Geweldig. Je komt gezellig met zijn tweeën naar de voorstelling in de L:indenberg inclusief een kopje Ethiopische koffie en ontvangt daar het boek.

 • € 69 of meer
  TOTAAL-pakket: 2 theatertickets, boekpresentatie 19 juni en het boek

  Super! Als dank krijg je "The full monty"; het hele pakket. Gezellig met zijn tweetjes bij de voorstelling, kopje Ethiopische koffie bij binnenkomst, en de boekpresentatie op een geweldige lokatie met uitzicht op de Waal en Waalbrug. Inclusief ieder twee drankjes. Daarna saampjes met een gesigneerd boek naar huis en elkaar stukjes voorlezen in bed :).

 • € 100 of meer
  Familieopstelling

  Dankjewel voor dit prachtige bedrag! Als tegenprestatie bied ik je een familieopstelling, waarin jij antwoord krijgt op jouw persoonlijke vraag.

 • € 1.250 of meer
  Theatervoorstelling en workshop bij uw organisatie

  Wat geweldig! We spelen de theatervoorstelling bij u op locatie. Na de voorstelling gaan we met de toeschouwers in gesprek (voor degenen die dat wensen) Doelgroep: hulpverleners, zorgverleners, politiemensen, leerkrachten in het (middelbaar) onderwijs.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023