Hoera!! Zaans Toneelhuis - Traplift voor toegankelijk theater is geslaagd!

Dankzij 107 donaties die samen € 3.079 opleverden voor Zaans Toneelhuis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Traplift voor toegankelijk theater

Het nieuwste theater in de Zaanstreek geeft BIJNA iedereen de ruimte om theater te maken & spelen.

Zaans Toneelhuis
Zaans Toneelhuis
Theater mogelijk maken.

Zaans Toneelhuis Theatermijn is een plek voor jong talent, amateurs, professionals, verenigingen en individuen om te maken en te delen.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dankbaarheid

  De eeuwige dankbaarheid van ons en iedereen die er gebruik van zal maken. Natuurlijk mag je dan ook bij de feestelijke opening zijn van de traplift.

 • € 25 of meer
  Loot mee voor het beroemdste stel van de traplift Gré & Waldorf.

  Als je ons volgt op de social media ben je ze al tegen gekomen; onze bezoekers Gré & Waldorf die zonder traplift niet de trap opkomen om de voorstelling te bezoeken. Deze twee hoofdrolspelers in deze campagne zijn straks natuurlijk een collectors item en zal worden verloot onder alle 25,- donateurs. De loting zal plaats vinden bij de opening van de traplift. Ken je ze nog niet? Kijk even op onze instagram.

 • € 50 of meer
  Een selfie op de traplift.

  Voor de influencers; wie wil er nu niet een selfie op de traplift? Voor dit bedrag mag je een selfie maken op de/met de traplift om je volgers ook die 'sociale' kant te laten zien. #traplilft

 • € 75 of meer
  Liften tot je erbij neervalt...

  Voor de liftverslaafden; een hele dag op een neer liften totdat jij (of de lift) niet meer kan.

 • € 100 of meer
  Lift jezelf als eerste naar boven.

  Onze theaterzaal heeft een vrije zit en dat is soms dringen geblazen bij de trap wie het snelst een plekje kan bemachtigen. Bezoekers die met de traplift moeten hebben echter voorrang. Voor 100 euro geven we je gerust een keer dit voordeel.

 • € 500 of meer
  De allereerste rit!

  Er kan er maar één de eerste zijn. De grootste donatie krijgt de eer om als allereerste gebruik te maken van de traplift.

 • € 1.000 of meer
  Je eigen traplift!

  In het theater krijgen alle technische spullen een bijnaam.. dus ook de traplift. Straks zeggen we dan: "*jouw naam* brengt u wel naar boven" tegen de bezoekers. Natuurlijk wordt de traplift ook voorzien van een naamplaatje zodat iedereen die hem gebruik weet aan we ze de rit omhoog en omlaag te danken hebben.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023