Hoera!! Westerschool groep 8 - Groep 8 is nog lang niet uitgefilmd! is geslaagd!

Dankzij 48 donaties die samen € 1.870 opleverden voor Westerschool groep 8.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Groep 8 is nog lang niet uitgefilmd!

odab Westerschool - groep 8 heeft in de afgelopen 10 jaar al 10 topfilms gemaakt en gaat nu voor film 11

Westerschool groep 8
Westerschool groep 8
leerkracht

odab Westerschool: openbare academische basisschool voor daltononderwijs

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  U krijgt de film gratis

  Na de première hebben de leerlingen, vrienden en familie de gelegenheid om de film op USB-stick aan te schaffen. Doneert u €25,00? Dan ontvangt u deze film helemaal gratis

 • € 10 of meer
  U krijgt €2,50 korting op de film

  Na de première hebben de leerlingen, vrienden en familie de gelegenheid om de film op USB-stick aan te schaffen. Doneert u €10,00 ? Dan ontvangt u €2,50 korting op de aanschaf van deze film!

 • € 50 of meer
  U krijgt de film en 2 vrijkaartjes voor de première

  Onze film gaat tijdens een gala-avond in première. En u kunt daarbij aanwezig zijn! Doneert u €50,00? Dan krijgt u 2 vrijkaarten voor de première en daarbij ook de film op USB.. helemaal gratis. Zo kunt u na de première nog zo vaak u wilt genieten van de film.

 • € 100 of meer
  U krijgt de film en 2 VIP-vrijkaarten voor de film

  Stelt u toch eens voor. Tijdens de première niet in de rij te hoeven staan voor een kop koffie, maar de beste plekken in de zaal en koffie en wat lekkers binnen handbereik. Zo geniet u optimaal van de film. En dankzij de gratis film op USB kunt u ook na de première nog genieten van de film.

 • € 150 of meer
  U krijgt de film, 2 VIP-vrijkaarten en uw naam wordt opgenomen in de aftiteling

  Stelt u toch eens voor. Tijdens de première niet in de rij te hoeven staan voor een kop koffie, maar de beste plekken in de zaal en koffie en wat lekkers binnen handbereik. Zo geniet u optimaal van de film. Geweldig toch als u in de aftiteling van de film uw naam ineens ziet staan? En dankzij de gratis film op USB kunt u ook na de première nog genieten van de film.

 • € 250 of meer
  U ontvangt het ultra VIP-pakket

  Stelt u toch eens voor. Tijdens de première niet in de rij te hoeven staan voor een kop koffie, maar de beste plekken in de zaal en koffie en wat lekkers binnen handbereik. Zo geniet u optimaal van de film. Geweldig toch als u in de aftiteling van de film uw naam ineens ziet staan? Tijdens de première ontvangt u van de filmsterren een prachtig kunstwerk, dat ongetwijfeld een prachtige plek krijgt, thuis of op het werk. En dankzij de gratis film op USB kunt u ook na de première nog genieten van de film.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023