Hoera!! Rhedelijk Cultureel - We go Wonderland! is geslaagd!

Dankzij 25 donaties die samen € 9.095 opleverden voor Rhedelijk Cultureel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

We go Wonderland!

Op 1, 2 en 3 juli spelen 300 deelnemers 'Alice in Wonderland' in openluchttheater 'De Pinkenberg'.

Rhedelijk Cultureel
Rhedelijk Cultureel
Theatermaker

Rhedelijk Cultureel is een stichting die door middel van muziek, theater en dans aansluit bij maatschappelijke vraagstukken

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Pakket Tweeling

  Meteen twee vrijkaarten voor jou. Zo kan je als duo komen kijken naar 'Alice in Wonderland' op 1, 2 of 3 juli. En: je bent verzekerd van de beste plaatsen!

 • € 30 of meer
  Pakket Konijn

  Yes, je bent de beste! Want je vindt het niet alleen leuk, maar je gaat ook echt meedoen! Op verschillende donderdagen repeteer je samen met onze choreografe en een dansdocent verschillende dansscenes. Tof dat je erbij bent! Voor meer info check ook: https://www.rhedelijkcultureel.nl/winkel/dans/alice-in-wonderland-dansend-meemaken/

 • € 30 of meer
  Pakket Kat

  Ja, superleuk! We kunnen nog wel wat zangers gebruiken bij onze voorstelling! Op 12 juni, 24, 25 en 30 juni repeteren we alle meerstemmige zangstukken. Uiteraard knallen we vanaf 1 juli in het openluchttheater De Pinkenberg! Voor meer info check ook: https://www.rhedelijkcultureel.nl/winkel/musical/alice-in-wonderland-projectkoor/

 • € 75 of meer
  Pakket Alice

  Altijd al 6 meter lang willen zijn? Dit is de kans! Onder begeleiding van een van onze technici groei je na afloop van de voorstelling gewoon nog even met Alice mee!

 • € 100 of meer
  Pakket Humpty Dumpty

  Maak jij ons een blij ei en wil je er meteen ook zelf eentje worden? Je wordt uitgenodigd voor de voorstelling natuurlijk. Maar dan! Na afloop krijg je een fotomoment met Alice en een paar van haar kornuiten. De foto wordt ingelijst en naar je opgestuurd.

 • € 150 of meer
  Pakket Rups

  Kruip je met het hele gezin naar de voorstelling? Dan is dit iets voor jou. Naast zes vrijkaarten wordt iedereen verrast met een leuk assortiment voor tijdens én na de voorstelling!

 • € 250 of meer
  Pakket Hoedenmaker

  Jij doet dol, dus wij doen dol! Het hoedenmakerpakket geeft gratis toegang voor een groep van maximaal 6 mensen. Voorafgaand aan de voorstelling krijgt de groep ook nog eens een tea party 'Hoedenmaker-stijl'!

 • € 500 of meer
  Pakket Hartenkoningin

  Je zit met deze donatie meteen in ons hart! Je krijgt niet alleen een leven lang vrije toegang tot al onze voorstellingen, maar je kan het nieuwe seizoen van Rhedelijk Cultureel meteen ook een gratis een jaar lang les volgen in zang, een muziekinstrument naar keuze, een theater- of musicalgroep.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023