Hoera!! Baukje Venema - Dak-Gebint-Verhaal / 11 Friese kerken is geslaagd!

Dankzij 98 donaties die samen € 7.368 opleverden voor Baukje Venema.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Dak-Gebint-Verhaal / 11 Friese kerken

Friese kerken zoals je ze nog nooit hebt gezien! Schilderijen, foto’s en opmerkelijke verhalen.

Baukje Venema
Baukje Venema
Fotograaf/kunstenaar

Analoge fotografie

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Borrelen tussen kwast en verf! + boek

  Voor dit bedrag word je uitgenodigd voor een aangeklede borrel in het atelier van Hendrik, samen met de drie kunstenaars. Uiteraard met het gesigneerde kunstboek en een rondleiding!

 • € 10 of meer
  Elke donatie is welkom!

  Wil je ons helpen om dit mooie boek te maken maar hoef je daar niets voor terug? (behalve onze eeuwige dank:)

 • € 30 of meer
  Het boek Dak-Gebint-Verhaal

  Voor dit bedrag ontvang je van ons het prachtig uitgevoerde en gesigneerde kunstboek. Fijn dat je ons helpt Dak-Gebint-Verhaal / 11 Friese kerken te realiseren.

 • € 50 of meer
  Boek + uitnodiging boekpresentatie + expositie

  Voor dit bedrag ontvang je van ons het prachtig uitgevoerde en gesigneerde kunstboek en word je uitgenodigd voor de feestelijke presentatie en de opening van de bijbehorende expositie in de Groate Kerk van Sint Jacobiparochie.

 • € 200 of meer
  Boek + glicee/print

  (Grafische) Kunst aan de muur? Kies voor deze optie en ontvang niet alleen het gesigneerde boek, maar ook een unieke giclée (een speciale druktechniek voor reproducties van schilderij of foto) naar keuze.

 • € 250 of meer
  Boek + workshop fotografie

  Wil je ook eens op een andere manier fotograferen? Dan krijg je een door Baukje gegeven workshop met haar pinhole-camera of 19e eeuwse platencamera, en ga met zelfontwikkelde foto's en een gesigneerd boek naar huis.

 • € 250 of meer
  Boek + workshop schilderen

  Wil je schilderles van de meester 'himself'? Dan krijg je een door Hendrik gegeven workshop schilderen in zijn atelier, inclusief een door jou gemaakt schilderij en een gesigneerd boek.

 • € 450 of meer
  Orgineel bewerkte foto / oplage 1

  Uniek! Wil je een originele ingelijste foto van 20x30, nabewerkt met ecoline? Ingelijst en gesigneerd door Baukje zelf? Kies een van de kerken en bedenk, OP=OP, er is maar één exemplaar. (Voor de keuze neem je contact op met [email protected])

 • € 1.250 of meer
  Orgineel schilderij

  Uniek! Wil je een origineel schilderij van een van de kerken? Ingelijst en gesigneerd door Hendrik zelf? Kies een van de kerken en bedenk, OP=OP, het is eenmalig. (Voor de keuze neem je contact op met [email protected])

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023