Hoera!! Arjanne Holsappel - Muziek voor senioren met dementie is geslaagd!

Dankzij 45 donaties die samen € 2.095 opleverden voor Arjanne Holsappel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Muziek voor senioren met dementie

Herkenning en rust. Met ontspannen instrumentale klanken van vroeger.

Arjanne Holsappel
Arjanne Holsappel
Vrijwilliger bij senioren

Ik ben mijn hart verloren aan senioren met dementie. Graag zou ik iets voor hen iets willen betekenen waar zij plezier aan beleven.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Dit is een warme aanmoediging voor mij!

  Jij ontvangt een: Vergeet-mij-niet-sleutelhanger - Met een persoonlijk kaartje. Een mooi en origineel cadeautje, voor jezelf, familie, vrienden of collega's. Met het Vergeet-mij-nietje laten we samen zien mensen met dementie niet te vergeten.

 • € 10 of meer
  SUPER BEDANKT!

  Je hoeft geen tegenprestatie, je wilt gewoon steunen! Ik ben je daar ontzettend dankbaar voor!

 • € 25 of meer
  Super zeg!

  Met deze bijdrage wil je mij aanmoedigen in het project voor de senioren. Dankjewel Daarvoor ontvang jij een kaartje met een persoonlijk berichtje.

 • € 50 of meer
  Super bedankt voor deze aanmoediging!

  Bij deze donatie ontvang een speltje en een persoonlijk kaartje. Het Vergeet-mij-niet-speldje van Alzheimer Nederland is een bijzonder cadeautje voor familie, collega's en vrienden. Ook erg geschikt voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een herdenkingsdienst. Draag het Vergeet-mij-niet-speldje en laat zien dat we mensen met dementie niet te vergeten.

 • € 100 of meer
  Wauw. Dankjewel!

  Ik druk een CD voor je met audio bestanden, met de keuze mogelijkheid uit de muziek die ik al heb laten maken of nog kan laten maken. (Bijv. Johannes de Heer, rustgevende muziek, kinderliedjes, Nederlandse Volksliedjes)

 • € 200 of meer
  Wow! Zo gaaf!

  Voor dit bedrag ontvang jij/ of organisatie / stichting, 30 audio bestanden met en zonder beelden in een download bestand. Het gaat om de liedjes die al gepubliceerd zijn, of nog worden gemaakt. Hierin is selectie mogelijkheid!

 • € 350 of meer
  WAUW! Grandioos bedankt!

  Voor jouw bijdrage, ontvangt jouw organisatie/stichting/doel 50 liedjes met beelden. Speciaal gericht op senioren met dementie. Van jouw donatie kan ik veel nieuwe muziek laten maken met meerdere rustgevende instrumenten. Echt super, dat je dit met mij wilt delen en toevertrouwt!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023