Hoera!! De Saunakaravaan - Help de Saunakaravaan opengaan! is geslaagd!

Dankzij 279 donaties die samen € 11.903 opleverden voor De Saunakaravaan.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help de Saunakaravaan opengaan!

Help de Saunakaravaan weer opengaan, en help ons aan een DOME: een warme, gezellige binnenruimte!

De Saunakaravaan
De Saunakaravaan
Sauna, muziek, en meer

Een club saunaliefhebbers die met een karavaan vol sauna's, hottubs, muzikanten en vrijwilligers onvergetelijke avonden organiseren.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Entree voor twee, chai latte voor twee, en speciale saunakaravaan-handdoeken

  Voor €50,- komen jij en een introducee met zijn tweeën zomaar de sauna binnenwandelen op een zondag, om er de hele avond te blijven. Er staat er superlekkere, warme chai latte op jullie te wachten bij de bar.

 • € 10 of meer
  Homemade chai latte bij bezoek aan een sauna-avond

  Voor een donatie van €10 krijg je bij een saunabezoek een heerlijke chai van ons cadeau als welkom.

 • € 20 of meer
  Handdoek met saunakaravaan-logo

  Voor €20,- krijg je een handdoek met het logo van de Saunakaravaan erin verwerkt. Een ziekelijk unieke handdoek for life! Je komt naar een sauna-avond wanneer je wilt, en krijgt een handdoek van ons cadeau!

 • € 30 of meer
  Entree op een Sauna-zondag en home made Chai latte als welkom

  Met donatie van €30,- krijg je 1 x toegang voor een van onze befaamde sauna-zondagen - en als je eenmaal, na de sauna, in je badjas achterover leunt en naar de muziek luistert, krijg je nog een belachelijk lekkere Chai latte ook.

 • € 75 of meer
  Sauna voor twee, chai latte voor twee, twee vegan brownies, en twee saunakaravaan handdoeken

  Je krijgt voor een donatie van €75,- een hele avond sauna cadeau op een van onze zondagen. Je krijgt meteen bij binnenkomst ook een handdoek cadeau, met het logo van de Saunakaravaan. Een vette limited edition saunakaravaan-handdoek. Dan ook nog eens chai, en twee vegan brownies. En wanneer je er zin in hebt ga je naar de bar, en krijg je herlijk warme twee chai latte, voor jou en je introducee.

 • € 165 of meer
  Privé-sauna voor 2-5 mensen, en een kampvuur om aan te zitten

  Voor €165 kun je de sauna afhuren, he-le-maal voor jou en tot maximaal 4 anderen. Neem een love-interest mee, huisgenoten, vrienden of familieleden. Of vreemden op straat, maar dat zou een beetje gek zijn. Maar waarom eigenlijk niet? Met wie je ook komt, de sauna wordt voor je opgestookt, een vuurtje wordt gemaakt, en je kunt drie uur lang je lol op: met z'n tweeën, vijven, en alles er tussen in.

 • € 275 of meer
  Privé-sauna voor 6-9 mensen en een kampvuur

  Met deze donatie neem je een groep van zes tot negen mensen mee naar de sauna, helemaal voor jullie alleen. De sauna is opgestookt wanneer jullie komen, en het kampvuur brandt. Je neemt mee wat je wilt, eten, drinken, muziek en je mensen, en wij doen de rest!

 • € 400 of meer
  Privé-sauna voor 10-15 mensen een kampvuur, in twee sauna's.

  Bel als de sodemieter 12 mensen die zin hebben in een privé sauna; als ze allemaal +-€30 betalen heb je een avondje met je beste vrienden. In twee sauna's, en met een mooi kampvuur. Wij doen de sauna's en het vuur, en jij brengt je peeps. Als je 15 mensen kunt vinden is het nog goedkoper, en als je een paarse draak vindt die Mandarijn spreekt, doen we het voor niets. Beloofd.

 • € 550 of meer
  Privé-sauna voor 10-15 mensen + kampvuur + privé optreden van B. Lang & Rijk + opgieting

  Dit is je droomavond. Voor €550,- heb je een privé-avond voor jou en je besties, in twee sauna's en een vet kampvuur, en als kers op de taart een privé-optreden van B. Lang & Rijk. De sauna masseert de stress uit je lijf, het kampvuur brengt je ziel tot rust, en de muziek ontdooit je hart dat na twee jaar zonder sauna zuur en bitter is geworden - en je ligt aan het vuur, luistert naar de muziek, en kijkt naar de gezichten van je vrienden bij het vuur en ineens vergeef je iedereen met wie je ooit fittie had.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023