Hoera!! Julia Oud - Polle - Een kinderboek over rust is geslaagd!

Dankzij 114 donaties die samen € 6.039 opleverden voor Julia Oud.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Polle - Een kinderboek over rust

Een kinderboek dat het verschil gaat maken voor de mentale gezondheid van de nieuwe generatie.

Julia Oud
Julia Oud
Fotograaf

4e jaars student Film, Photography & The Digital, St. Joost, School of Art & Design.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Now we're talking!

  Dankzij jou kunnen we 5 fotorolletjes laten ontwikkelen! En dat vinden we zo fijn, dat er een setje Bloei-Ansichtkaarten jouw kant op komt. Daar zitten échte bloemzaadjes in, dus als je je kaart plant, komt er (net is in een van de opdrachten van het boek) écht een plantje uit! Tof he?

 • € 10 of meer
  YES!

  Alle kleine beetjes helpen. En dus doe ik speciaal voor jou een vreugdedansje. Misschien denk je er later vandaag nog eens aan, want met jouw karma-punten zit het wel goed :)

 • € 25 of meer
  Hoera!

  Dankjewel! Speciaal voor de lezers onder ons; Dankzij jouw donatie kunnen we weer één extra dummy laten maken om door de kinderen uit te laten testen. En dat belonen we met... 2 Polle-boekenleggers!

 • € 35 of meer
  High five!

  Ben jij die whatsappjes ook zo zat af en toe? Konden we maar een leuke kaart stu... Oh, wacht eens even. Dat kan jij nu! Om je te bedanken voor je donatie komt er een setje van 4 Polle-Ansichtkaarten naar je toe! Let's spread the analog feeling ❤️

 • € 100 of meer
  Jij maakt het verschil :)

  Wist je dat we met jouw donatie maarliefst 10 wegwerpcameraatjes konden verzorgen voor het kindertestteam? Hun input is ontzettend waardevol voor het project en dat heb jij mogelijk gemaakt. Bedankt! Zodra ze er zijn, komt er een Polle boek mét boekenlegger jouw kant op!

 • € 200 of meer
  Dat verdient een mega groot cadeau!

  Zohé! Zo'n donatie is minstens 10 vreugdedansjes waard! En daarom sturen we je zodra het kan een heel Polle cadeaupakket op, met boek, boekenleggers én ansichtkaarten. Dit is the real deal! Dankjewel!

 • € 500 of meer
  Voor de echte helden!

  Dit. Is. Zo. Bijzonder. FANTASTISCH! Dankjewel! Dit verdient een VIP plekje in het boek, want voor wat hoort wat. Dus bij deze; die naamsvermelding heb je binnen! DANK!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023