Hoera!! Luka Gribnau - Helen is geslaagd!

Dankzij 54 donaties die samen € 5.530 opleverden voor Luka Gribnau.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Helen

Een korte muzikale film over een vervreemding binnen een tweelingrelatie.

Luka Gribnau
Luka Gribnau
Filmmaker, student HKU

Mijn naam is Luka Gribnau en ik ben op dit moment aan het afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als filmmaker.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Dit klinkt als muziek in de oren!

  Dit helpt ons een heel eind op weg! We sturen je een exclusief muziekstuk van de film, gecomponeerd door het Katjang Collectief. Ook ontvang je een behind the scenes video, een onbeperkte link naar de film en houden we je op de hoogte via de mail!

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  We zijn van start! Je krijgt van ons een eenmalige link naar de film toegestuurd en we houden je up to date via de mail.

 • € 25 of meer
  Super!

  We sturen een exclusieve behind the scenes video naar je op zodra de film klaar is! Daarnaast ontvang je een onbeperkte link naar de film en houden we je up to date via de mail.

 • € 50 of meer
  Magnifiek!

  Heel erg bedankt! We willen jou graag persoonlijk bedanken door middel van een videoboodschap. Ook ontvang je de exclusieve behind the scenes video en een onbeperkte link naar de film. Daarnaast houden we je up to date via de mail!

 • € 100 of meer
  Een ticket voor de premiere!

  Fantastisch, we zien je graag op de premiere verschijnen! Daar ontvang je een goodiebag met een fysieke filmposter, het muziekstuk en een behind the scenes video.

 • € 250 of meer
  Ongelofelijk!

  Duizendmaal dank! Tijdens de premiere ontvang je naast de goodiebag een pakket met stills van de film op dibond!

 • € 500 of meer
  Date night!

  We hebben er geen woorden voor! We zetten je naam op de aftiteling en je ontvangt twee premiere kaartjes voor jou en je date. Hier overhandigen we ook de goodiebag en het pakket met stills op dibond.

 • € 1.000 of meer
  Buitengewoon!!

  We proosten op je! Met deze donatie ben je een officiële partner van de film en zetten we je bedrijfslogo en/of naam op de aftiteling. Ook mag je langskomen op de set en zullen we samen kijken naar een passend bedankje!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023