NARCISME van binnen U!T

een project van Manfred & Helene — Groningen, Nederland
NARCISME van binnen U!T

NARCISME van binnen U!T portretteert de tragiek èn de veerkracht van mensen met narcisme.

Manfred & Helene
Manfred & Helene
Filmmakers

Documentaire filmmakers

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 • € 10 of meer
  Online kijken!

  Geweldig dat je ons steunt! Je krijgt eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 50 of meer
  Vermelding op de aftiteling!

  Fantastisch, bedankt! Wij vermelden je voor- en achternaam op de aftiteling. Daarnaast krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 200 of meer
  Zwerf door Amsterdam met straatpsychiater Jules Tielens

  Buitengewoon veel dank! Als voormalig straatpsychiater kent Jules alle straten, donkere steegjes en bruggen in Amsterdam en neemt hij je graag mee op sleeptouw. Daarnaast vermelden wij je voor- en achternaam op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 250 of meer
  Gesigneerd exemplaar (H)echt niet!

  Waanzinnig bedankt! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar met opdracht van het boek (H)echt niet! van Martin Appelo. Daarnaast vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 500 of meer
  Bijwonen première!

  Te gek! We nodigen je uit voor de legendarische première! Je ontvangt ook een gesigneerd exemplaar met opdracht van het boek (H)echt niet! van Martin Appelo. Daarnaast vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 1.000 of meer
  Diner Pensant over narcisme bij Jules Tielens

  Ongekend veel dank voor je steun! Jules Tielens bereidt voor jou een heerlijk diner bij hem thuis waarbij jullie een inspirerend vraaggesprek over narcisme zullen voeren. Niets menselijks is Jules vreemd dus alles mag op tafel komen. Tevens nodigen wij je uit voor de legendarische première, vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 1.500 of meer
  Verse Oersoep sessie!

  (G)Astronomisch! Martin gaat bij hem thuis tijdens een sessie zijn befaamde Oersoep voor jou maken! Daarnaast nodigen we je uit voor de legendarische première, ontvang je een gesigneerd exemplaar met opdracht van het boek (H)echt niet! uit Martin zijn handen, vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 2.500 of meer
  Vertoning en Q&A met filmmaker en popcorn!

  Uit de kunst! Graag vertonen we de film bij jou thuis of op kantoor. Verse popcorn en een Q&A waarbij je Manfred de hemd van het lijf kunt vragen is inclusief! Ook nodigen wij je uit voor de legendarische première, ontvang je een gesigneerd exemplaar met opdracht van het boek (H)echt niet! van Martin Appelo, vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 3.000 of meer
  Spetterend optreden van rockende dokters!

  Wij willen het wel uitzingen van vreugde, super bedankt! Jules Tielens met zijn band The Electric Space Cowboys wil speciaal voor jou optreden thuis of in de straat. Tevens nodigen wij je uit voor de legendarische première, vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 5.000 of meer
  Bij Martin op de bank!

  Crazy, dank dank dank! Je zit straks voor een psychologisch consult tot tweemaal toe bij Martin thuis op de bank! Daarnaast nodigen we je uit voor de legendarische première, ontvang je een gesigneerd exemplaar met opdracht van het boek (H)echt niet! uit Martin zijn handen, vermelden wij je op de aftiteling, krijg je eindeloos lang online toegang tot de documentaire en onze eeuwige dank!

 • € 10.000 of meer
  Executive Producer

  Als Executive Producer ontvang je een front title op de film en stel je in overleg zelf een pakket samen als tegenprestatie! Wees snel want op=op!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023