Hoera!! Buro Eetkunde - Buro Eetkunde serveert: Supplement is geslaagd!

Dankzij 85 donaties die samen € 7.400 opleverden voor Buro Eetkunde.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Buro Eetkunde serveert: Supplement

Support verhalen over leuke mensen die lekkere dingen maken. Ambachtelijk geschreven en geïllustreerd.

Buro Eetkunde
Buro Eetkunde
Journalisten

Buro Eetkunde maakt, verbindt en vertelt verhalen uit de wereld van eten & drinken. Groot en klein, over én met ambacht.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Receptenbundel & Restaurantgids

  Een tiental uitgewerkte recepten van de chefs van de restaurants waar wij over schrijven. Én je krijgt onze restaurantgids met persoonlijke tips.

 • € 15 of meer
  Supplement Supporter

  Jij support Supplement en betaalt 1€ vooruit voor alle artikelen die we nog gaan schrijven.

 • € 23 of meer
  Uit Eetkunde: Restaurantgids

  Je support ons én krijgt een persoonlijke gids met nog 50 van onze favoriete restaurants met tips wanneer te gaan en wat te bestellen.

 • € 35 of meer
  Even Eetkunde Bellen

  Wil je een speciaal etentje plannen? Zoek je hét restaurant dat he-le-maal een schot in de roos is voor die gelegenheid? Met deze hulplijn mag je ons contacteren. Dan denken wij met je mee voor de perfecte match.

 • € 100 of meer
  Recepten met bijbehorende productenbox

  Een 'kookbox' met 20 recepten inclusief een aantal speciale producten uit de keukens van restaurants en producenten waar wij over schrijven.

 • € 125 of meer
  Ontbijt of Lunch voor 2 bij Pig & Rye

  Luc Martin van Pig & Rye was de eerste waar wij een lang verhaal over schreven. Zijn Pig & Rye is de plek om zowel bizar lekkere broodjes en burgers te eten als kleine bordjes vol vakmanschap. Voor deze ontbijt of lunch sessie legt hij je in de watten en haalt hij er allerlei Bells & Whistles bij, zoals je dat op z'n Brits zou zeggen. Meer weten wat je daar dan kan verwachten? Lees het hier: https://www.buro-eetkunde.nl/supplement/pig-and-rye

 • € 200 of meer
  Vereeuwigde restaurant-ervaring

  Wij tippen jou een plek met je favoriete tafelgenoot. Je maakt daar een fijne foto van de ervaring en Menah Wellen vereeuwigt dit moment met een illustratie. Die krijg je als print van ons krijgt opgestuurd!

 • € 1.000 of meer
  Artikel over jouw favoriete restaurant of producent

  Buro Eetkunde heeft een specifieke selectie mensen die wij willen interviewen. Maar met deze unieke kans kan jij met ons bepalen waar één van die artikelen over gaat! Inclusief een portret van hen natuurlijk...

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023