Hoera!! Lienke Roos - BELEG - je bent wat je eet, toch? is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 2.195 opleverden voor Lienke Roos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

BELEG - je bent wat je eet, toch?

Een korte komische documentaire over zelfreflectie waar je met je neus in de boter valt!

Lienke Roos
Lienke Roos
Documentaire / fotografie

Als autodidact maker werk ik aan verschillende films en opdrachten. Mijn focus ligt op het bouwen van bruggen en een milde blik naar elkaar.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Avocado & Harissa

  Deze combi is een tip vanuit ons. Probeer eens wat nieuws! Om je te bedanken voor deze super bijdrage bemachtig je een vernoeming op onze aftiteling!

 • € 10 of meer
  Kruidenboter

  Lekker! Met jouw steun kunnen we mensen lekker gaan maken. Je krijgt dan ook een persoonlijk bedankje van ons toegestuurd.

 • € 20 of meer
  Oude Kaas

  Die oude kaas is uiteraard een blijvertje. Naast een persoonlijk bedankje krijg je ook een digitale poster toegestuurd!

 • € 30 of meer
  Rinse Appelstroop

  Heerlijk zo een klassieker. Ik at het altijd bij mijn oma en zo is deze ook bij mij op de plank beland. Om herinneringen warm te houden krijg je niet alleen de digitale poster maar ook extra stills toegestuurd!

 • € 50 of meer
  Hummus met Gegrilde Groenten

  Dit Midden-Oosterse smeersel heeft de Hollandse beleg markt in mum van tijd weten te veroveren. En wij snappen waarom. Met deze donatie krijg je niet alleen bovenstaande maar ook behind the scenes toegestuurd!

 • € 100 of meer
  Pindakaas met Stukjes

  Dit beleg vraagt om een mooi rond getal, want het is niet meer weg te denken van onze beleg plank, la of dienblad! Met deze bijdrage zijn we je ontzettend dankbaar, zo vallen de stukjes op zijn plek. Daarom ontvang je als een van de eersten naast bovenstaande een link van de documentaire!

 • € 150 of meer
  Chocolade Vlokken

  Wat ons betreft is het PUUR! Rijkelijk belegd en heerlijk knisperend! We willen je bedanken en daarom krijg je naast een link ook filmposter thuisgestuurd!

 • € 250 of meer
  Brie

  Broodje Brie. Net datgene waar dan toch wel zin in hebt in een broodjeszaak. Een cadeautje aan jezelf! Wij dansen van vreugde en willen dan ook ervoor zorgen dat jij een cadeautje verdient: je bent van harte welkom voor een première bij ons thuis! Uiteraard zal er een broodje brie zijn of ander favoriet beleg!

 • € 500 of meer
  Zalm met Roomkaas

  Het neusje van de zalm! Niet het meest duurzame beleg, maar stiekem toch iets waar we allemaal van hebben gehouden (of nog steeds vol genot weg smikkelen!) We weten niet hoe wij je kunnen bedanken en willen daarom samen met jou naar een gepast bedankje kijken. Je hoort heel snel van ons!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023